Sivut

Minä, meitsi, mä.

Moikka! Olen 23-vuotias kotiäiti, ihan vaan sellanen perusmutsi Lappeenrannasta. Mun ja Samin matka yhdessä alkoi alkuvuonna 2010, koiranpentu tuli mukaan kuvioihin kesällä 2014 ja lapsi loppuvuodesta 2015. Siinä siis kaikessa lyhykäisyydessään koko meidän pikku perhe. Sopivan täydellinen tässä ja nyt. Meidän arki on menevää, huoletonta ja hauskaa. Reissataan paljon, nauretaan kovaa ja eletään täysillä. Olen aina haaveillut lapsista, täydellisestä miehestä ja just sellaisesta pienestä onnellisesta perheestä. Tällä hetkellä musta tuntuu, että mulla on kaikki se mistä oon aina haaveillut ja vielä enemmän!

Tervetuloa seurailemaan meidän meininkejä selkeiden kuvien ja kuulumisten merkeissä. Kommentit piristää joka kerta yhtä paljon. rohkeasti vaan! Käyn aina kurkkimassa mua kommentilla ilahduttaneen tyypin oman bloginsa mikäli sellainen on, jos saisin vaikka lisää blogeja lukulistalle. Olette ihania.

 Rakkaudella Jenna  ♥ 


5 kommenttia:

 1. Kyll sä Jenna oot ihan äitis näköinen (ja kuuloinen) Muistan sutt niin hyvin ku olit lapsi, pieni ja pippurinen, sai veljet kyytiä :) Etkä kyll mun mielestä ollu yhtään pojan näköinen!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon joo myös äitin näkönen, mut pakko se vaan on myöntää et isääni oon kyl enemmän valitettavasti tullu... :D Hahah, äiti leikkas mulle aina poikatukan ja ekal luokalla mua luultiinki pojaks yhyyyyy! Pippurisuutta löytyy vieläkin ;)

   Hmmmm, ootko M?

   Poista
 2. Juu, minähän se :)

  VastaaPoista