Sivut

keskiviikko 5. lokakuuta 2016

Kerrostalosta omakotitaloon - me muutetaan!

VIHDOIN VIHDOIN VIHDOIN!!

Ollaan tehty talokaupat. Saatiin se talo, jota niin hartaasti toivottiin, venattiin ja jännitettiin. Jos joku ei tiedä, niin on maininnut siitä täällä ja täällä. Nyt se on meidän ikioma. Koko prosessi on ollu oikeesti tosi pitkä, stressaava ja jollain tapaa piinaava. Aina kun kaikki alko näyttää hyvältä, tuli takapakkia. Yhtä jojoilua kaikin puolin sellanen puol vuotta. En lähde sen enempää availemaan kenenkään yksityisasioita, mut todellakin verta, hikeä ja kyyneiletä tää odotus on vaatinut moneltakin taholta. Tehtiin kaupat Espanjan reissun jälkeen heti seuraavana päivänä eli viime torstaina eli viis päivää sitten. Lopussa kiitos seisoo.

Eilen käytiin ostamassa ekat muuttolaatikot ja nyt pari viikkoa pakkaillaan. Homma lähti aika heikosti käyntiin ku eilen ei ehtinyt pakata mitään ja tänääkään ei pakattu ku tv tason sisältö.....Ehkä ei olla viel kunnolla sisäistetty tätä, koska ei pidetä näköjään mitää kiirettä pakkailujen suhteen? Ehkä mä alitajuntaisesti lykkään sitä, koska vihaan pakkaamista? Oli miten oli, mut huomenna yritän saada jotain aikaiseksi ennen töitä. Katotaa miten se ton pikku apurin kaa onnistuu. Me luovutetaan tää asunto tän kuun vika päivä, kamoja voidaan viedä uuden talon autotalliin sitä mukaan ku pakkaillaan ja edelliset omistajat lähtee siitä ens viikon viikonloppuna, jolloin voitais periaatteessa jo muuttaa. Mut koska me tehdään siellä pientä pintaremppaa, ni majaillaan täs meidän asunnossa ihan loppuun asti.

Joka tapauksessa tää syksy on tähän asti menny ihan super nopsaa ja tulee menee loppuun astikin, ku en jotenki edes vieläkään sisäistä et on syksy, hahah. Sit koht on talvi ja ihmettelen, et syksy jäi välistä. Vaikka tää lokakuu on tosi hektinen töiden, pakkailujen, muuton ja rempan osalta, ni yritän silti tulla aina jossain välissä päivittelee uusii juttui tänne teillekin. Ja oikeesti kysykää ihmeessä ihan mitä vaan! Mul on ikävä mun aktiivista blogia, aktiivisii lukijoita ja aktiivisesti tulleita kommentteja. Pus ♥

PS. Oon aika onnellinen.

4 kommenttia:

 1. Hurjasti onnea !! :-)<3 Mahtava juttu ja sievän talon ootte ostaneet! Lueskelen mielenkiinnolla tulevia talo postauksia :-)

  VastaaPoista
 2. Paljon onnea uuteen kotiin! Jos aiotte remppailla uudessa kodissanne, niin mielenkiinnolla lukisin myös niistä postauksia, vaikka ihan pikkujuttujakin :)

  http://janitakristina.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kyllä me vähän! Ja sit koko ajan pikkuhiljaa vuosien varrella :) Kiva kuulla, et kiinnostaa. Todellakin voin tulla kertomaan!

   Poista