Sivut

sunnuntai 30. lokakuuta 2016

Ensimmäinen yö uudessa kodissa

Remppa valmis, muutto tehty ja eka yö nukuttu uudessa kodissa. Tuleva yö on siis toka yö. Mun läppäri on viel jossain piilossa, joten tulin puhelimen kanssa tänne pikasesti päivittelee. Rempattiin "vaan" lattiat, mut sitä pinta-alaa oli kuitenki sellanen 148 neliöö, joten homma oli aika työläs. Meillä on puulattia, joten työskentely tapahtu pensselillä ja lastalla. Ei mitenkään sukkelasti telalla heilutellen. Vaan kyykkien, hinkaten ja pikkuhiljaa edeten. Palaan kuitenkin siihen remppaan yksityiskohtasesti myöhemmin. Edeltävät pari viikkoo on ollu aika hektisii ja päivät tosi pitkiä. Sami ku on päivät töissä ja mä useemman illan viikossa, niin et ehitään nähä just joku puol tuntii siin välissä vaihtaen nopsaan kuulumiset. Siihen päälle viel remppa ja pakkaaminen yrittäen silti pyörittää arkea lapsen ja koiran ehdoilla, ni ymmärrätte varmaan, et ei pahemmin oo peukaloita ehditty pyörittelemään. Päivät alkaa aikaisin aamulla ja loppuu vasta seuraavan päivän puolella. Muutama tunti unta ja taas uusi samanlainen päivä edessä. 


Toissailtana/yönä saatiin siivottua meidän vanha kämppä, eilen aamulla luovutettiin avaimet, päivällä juhlittiin Samin siskon pojan ristiäisiä ja illalla kurvattiin kaveriporukan voimin uuteen kotiin siivoomaan ja kantamaan kamoja paikoilleen. Oltii siis viety ne jo autotalliin, varastoon ja kodinhoitohuoneeseen etukäteen muina päivinä. 

Tänään herättiin ekaa kertaa täältä pahvilaatikkomeren keskeltä. Tänään ollaan saatu purettua jo tosi paljon kaikkea ja pikkuhiljaa tää alkaakin näyttää siltä, et täällä asutaan. Astiat hakee paikkoja keittiöstä ja erinäiset tavarat paikkoja ympäri taloa, kun säilytystilaa on niin paljon. Ainakin saadaan kaikille oma paikka eikä tarvitse ahdata kaappeja täyteen. 


Palaan parempien kuvien kanssa, kun läppäri löytyy. Heippa! 

5 kommenttia:

 1. Oi vitsi miten hyvältö näyttää! En malta oottaa muita kuvia teidän uudesta kodista <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti!! Lattioista tuli kyl mustki tosi ihana <3 Niitä tulee heti kun saadaan kaikki kamat laatikoista :)

   Poista
 2. Omaa silmääkin miellyttää enempi toi lopputulos mitä alkuperänen. :) Viihtyisältä näyttää! Omakotitalokuume ei hellitä

  VastaaPoista