Sivut

sunnuntai 4. syyskuuta 2016

Nella sukeltaa

Oon maininnut täällä blogissa jo pariin otteeseen, että me käydään vauvauinnissa kerran viikossa. Alotettiin tää harrastus Nellan ollessa 3 kk ja nyt huomenna hänen täyttäessään 10 kk jatketaan tyytyväisinä edelleen. Kolme viikkoa sitten meillä kävi siellä valokuvaaja ja kaikki halukkaat saivat siitä muiston itselleen. Me tietenkin oltiin innokkaita ja ehdottomasti haluttiin tästä ihanasta harrastuksesta muisto vedenalaisen sukelluskuvan muodossa. Tottakai meitä myös kiinnosti sukeltaako Nella silmät auki vai kiinni ja miltä pikku tyyppi ylipäänsä näyttää sukeltaessaan.


Aina ennen sukellusta sanotaan loru "Nella sukeltaa", jolloin hän tietää tasan tarkkaan mitä tapahtuu ja mitä pitää tehdä. Loru voi olla mikä tahansa esim. "Nyt sukelletaan" tai nolosti mielikuvitusta käyttäen "Nella sukeltaa ja veden alle katoaa", mutta tärkeintä on että loru on aina sama. Me tietenkin haluttiin ihan yksinkertainen ja helppo eikä mitään pitkää värssyä, joten siks "Nella sukeltaa" on meille just hyvä.

Loppuun vielä ihan kamala perhepotretti (mun osaltani), mitä tietenkään en ajatellut julkaista. Mä en yksinkertaisesti osaa sukeltaa silmät auki. Tätä hetkeä lukuunottamatta pidän myös aina sukeltaessa tiukasti nenästä kiinni. Huomaatte varmaan mun komeat ilmakuplat, joita puhalsin paniikinomaisesti nenästä koko sukelluksen ajan, ettei vaan menisi pisaraakaan vettä nenään. Kokemus ei ollut kovin kiva eikä kuvastakaan tullut yhtään sen kivempi, mut nyt jo naurattaa, joten antaa mennä. Muistona se on kuitenkin ihan kiva, hahah.


Löytyykö sieltä lukijoista muita sukeltajia?
Entä yhtä noloja sukeltajia kuin mä?

4 kommenttia: