Sivut

perjantai 22. heinäkuuta 2016

ME HALUTAAN JO MUUTTAA

Viime postauksesta on näköjään tasan kaksi kuukautta. Se on tosi pitkä aika. Onko siellä ruudun toisella puolella enää ketään? Kiinnostaako teitä lukea meidän kuulumisia vielä? Kesä on mennyt yllättäen reissatessa ja läppäri pysynyt visusti kaapissa pölyttymässä. Kotonakin toki on oltu, muttei tietokoneen ääressä. Useastikin oon noin niinku ajatuksen tasolla ollut ryhtymässä postailemaan, mutta sitten se on jostain syystä jäänyt. Anteeksi niille, jotka ehkä mahdollisesti olis toivonut kuulevan meistä jotain. Viimeisimpänä oon kertonut teille meidän omakotitalokuumeesta. Asiat on edennyt vähän, ei kovin paljon, mutta eteenpäin on menty. Tällä hetkellä meidän kämppä on myynnissä, meillä on ollut kaksi yleistä näyttöä ja kolme yksityisnäyttöä. Eli viis kertaa ollaan jo siivottu perusteellisesti, pakattu kimpsut ja kampsut ja lähdetty evakkoon. Aika homma, ku on pieni lapsi ja iso koira. Viides kerta tuskin oli yhtä perusteellinen siivouksen saralla kuin ensimmäinen, heh. No viimeisin näytöistä on ollut se kaikkein tärkein. Hän kiinnostui, laittaa oman myyntiin ja käy pankissa. Sinänsä ei mikään ihanne tilanne, koska ei olla saatu mitään tarjousta ja mikäli sellainen tulee - se on ehdollinen. Ehdollinen siksi, koska hänellä on tosiaan oman myynti ensin ja siinäkin saattaa mennä aikaa. Mutta on sekin tyhjää parempi. Me ollaan myös tehty ehdollinen tarjous siitä omakotitalosta, josta pari kuukautta sitten hehkutin. Se tarjous on voimassa elokuun loppuun, toivottavasti meidän asunnon saralla olis siihen mennessä tapahtunut iloisia käänteitä. Meillä on myös tosi etuoikeutettu ja loistava tilanne sen talon suhteen, koska se ei oo ollenkaan julkisessa myynnissä eli sitä varataan nyt vaan meille. Mut jos meidän asunnon myynti ei etene, niin heidänkin on laitettava se julkiseen myyntiin ja sit joku jolla on rahat samantien VIE SEN MEIDÄN NENÄN EDESTÄ ja sitähän me ei haluta! Mur.

Palaan kesäkuulumisten kanssa seuraavaksi, mikäli joku kiinnostunut huutaa Hep! Ajattelin nyt tosissani ottaa ryhtiliikkeen blogin suhteen ja palailla tänne aktiivisesti taas. Kaipaan lisää blogeja lukulistalle ja kaipaan myös teitä kovasti rakkaat lukijani. Ihanaa olla taas täällä.

Jenna

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Jee joku lukee ja jätti jälkensä! Voin siis alkaa luonnostella kesäkuulumisia :D

   Poista
 2. Hep! Täällä kans yks innokas lukija!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa!! <3 Mä tässä just kirjottelen uutta postausta, mikä jäi aiemmin kesken, ku lähdettiinkin taas reissun päälle :D

   Poista