Sivut

sunnuntai 27. maaliskuuta 2016

Pääsiäinen

Moiiiiii! Meillä oli aivan ihana pääsiäinen. Nellan Melissa-kummi tuli tänne koko viikonlopuksi kylään. Perjantaina pidettiin tyttöjen ilta ja mentii kattoo Elastista Amarilloon. Sami jäi Nellan kans himaan ja niil oli menny kaikki tosi tosi hyvin. Ihanaa, kun Nellan voi jättää isin kaa kotiin ilman minkäänlaista huolta, että pärjääkö ne varmasti. Sami on maailman paras isi Nellalle ja hoitaa tyttöä tosi luonnostaan varmoin ottein. Meil oli kans superkivaa ulkona ja taisin olla vähän hiprakassakin. Viimeks oon ollu humalassa vuosi sitten, heh. Lauantaina meil oli herkkupäivä eli darrapäivä eli mättöpäivä. Käytii Tuen grilliltä hakee safkaa (Jos joku seuraa sitä grillit huurussa- ohjelmaa, ni tää Tuen grilli voitti siin Lappeenrannan jaksossa. Se on niiiin paras snägäri, mmmm!) ja haettiin sit kaupasta suklaata, sipsii, karkkii ja jätskii......Joo meni ehkä pikkasen taas yli, joten osa jäi tietty sit syömättä. Lauantaina me ei tehty oikeesti mitään. Koomailtiin vaan peittojen alla, herkuteltiin, nukuttiin päikkäreitä ja saunottii. Käytii me vähän ulkoiluttaa koiraa siin toivossa, et oltais piristytty, mut se reissu tais hyödyttää ainoastaan vaan Jadea. Tänää sunnuntaina Melissa lähti tosiaan kotiin, mut sitä ennen käytii tos meijän lähimmäs kauppakeskukses pyörähtää, tehtii Nellasta pääsiäispupu ja hengailtiin vaan. Ku heitettii Melissa bussille, jatkettiin Samin porukoille syömään ja Nella pääs virpoo.


Tosi paljon me vaan oltiin tekemättä mitään erityistä, mut välillä se on just niin parasta. Nella pääs kunnolla olee kumminsa kaa, ku välil mun kauempana asuvien kavereiden olessa meil yökylässä mennää vaan joka paikassa koko ajan, ni tuntuu ettei kerkee oikee rauhottuu ja vaihtaa kunnol kaikkii kuulumisii. Mut nyt tosiaan sluibailtiin sit senkin edestä. 

Ihanaa pääsiäisen jatkoa kaikille!

2 kommenttia:

  1. Sulla on niin kivoja kuvia aina :) ♡ Muutenkin teiän pääsiäisen vaikuttaa mukavalta, meilläkin oli siihen saakka kunnes Henni alko yrjöö sunnuntai aamuna :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja sulla on aina niin kivoja kommentteja aina :) Kiitti, niin se olikin. Jep, voi Henniä :( Toivottavasti paranee pian!

      Poista