Sivut

perjantai 19. helmikuuta 2016

Valentine's Day 2016

Palataanpas viime viikonlopun kuviin ja tunnelmiin, kun vietimme ihanan ystävänpäivän. ♥ Oltiin sovittu etukäteen muutaman kaveripariskunnan kanssa, et voitais tehdä jotain yhdessä. Mutta koska meidän kaikkien menot ja työt ei sopinu mitenkään yksiin, näimme sit eri aikoihin. Ei sillä niin väliä mihin aikaan ja missä järjestyksessä treffaillaan, kunhan treffaillaan. Leivoin edellisenä iltana daim juustokakun. Sunnuntaina puolen päivän aikaan Nellan kummi tyttöystävänsä kanssa tuli meille kahville. Hengailtiin siinä joku pari tuntia ihan vaan rennosti kuulumisia vaihtaen. ♥


Sen jälkeen mä aloin valmistautua iltaan pumppaamalla Nellalle maitoa mummolaan mukaan. Me nimittäin ajateltiin toisen ystäväpariskunnan kanssa toteuttaa Amarillo+leffa combo. Vietiin tyttö siksi aikaa eli noin 3,5 tunniksi Samin mutsille hoitoon. Nellan mummo on kovasti halunnut tytön mummolaan hoitoon, niin nyt sattui sopiva hetki. Tai jos multa kysytään, niin en haluis antaa Nellaa hoitoon vielä kenellekään. Kun ei ole tullut sitä pakko saada omaa aikaa - fiilistä, mut toisaalta sitä tuskin tuleekaan, kun pidetään Samin kanssa huolta myös meidän omasta ajastamme ja näin ollen hyödynnetään innokkaita isovanhempia. Kaikki voittaa. Vaikka se mua vähän kirpaseekin. 

Meidän ilta meni hienosti, mitä nyt venattiin ruokaa 45 minuuttia ja sen jälkeen ahmittiin annokset varmaan jossain 10 minuutissa. Vaikka oltiin supernopeita, niin myöhästyttiin leffasta silti ehkä 5 minuuttia, jonka vuoks kipitettiin vaan lähimmille vapaille paikoille, jottei aiheutettais suurempaa huomiota tai älämölöä. Leffavalinta oli Tappajan näköinen mies ja oli kyllä ihan kelpo pätkä, tykättiin. Vähän ehkä jännä aina välillä ku huomasin, et pidätän parissa kohtaa hengitystä olkapäät korvissa ja yritän puristaa Samin käden tunnottomaks.


Leffan jälkeen hurautettiin kipin kapin hakemaan Nella ja Jade hoidosta. Nella oli kuulemma nukkunut melkein koko ajan ja herännyt vaan kerran vaipan vaihtoon ja toisen kerran just 5 minuuttia ennen ku tultiin. Ja mä tietty olin siitä helpottunu ja onnellinen, et kaikki oli menny paremmin ku hyvin eikä Nella oo huutanu siellä pää punasena tissiä. Jade nyt aina sata varmasti viihtyy siellä, kun Samin porukoiden koira on ihan sen best friend ever! ♥

Meillä oli siis aivan ihana ystävänpäivä  Nella sai viettää aikaa kummin ja mummon kanssa. Jade sai viettää aikaa parhaan koirakamunsa kanssa. Ja me vanhemmat saatiin viettää aikaa meidän ihanien ystäviemme kanssa. 

5 kommenttia:

 1. Kuulostaa ihanalta päivältä :) Ja se omanajan ottaminen on kyllä tärkeää välillä, vaikla onkin äiti niin joskus sitä on ihan kiva olla vain se itsensä ilman sitä äiti titteliä ♡

  VastaaPoista
 2. Komppaan, oma aika ja pariskunnan keskeinen aika kunniaan. <3 Ihanat kuvat ja jösses mikä kakku, mulle kans! :P

  VastaaPoista
 3. Itseä ei ikinä kirpaissut viedä/jättää Venlaa hoitoon, kun kuitenkin on se pariskunnan yhteinen aika keskenään ilman lasta myös tärkeää aina silloin tällöin :)

  Ja lapselle tekee myös ihan hyvää tottua tukiverkostoon aina silloin tällöin, niin se hoitoon vieminen on jatkossakin helpompaa. Kummityttöni meni vasta vanhempana yökylään isovanhemmilleen ja ei halunnutkaan sitten olla yötä vaan piti hakea kotiin.

  Nämä vanhemmat ei olekaan juuri koskaan viettäneet ihan vain kahdenkeskeistä aikaa eivätkä vietä edes ystäväpariskuntiensa kanssa aikaa ilman lapsia. Se on toisaalta välillä kurjaa, kun haluaisi itsekin heidän kanssaan viettää jonkun illanvieton, mutta lasten kanssa se on vähän hankalampaa ja ihan kaikkea ei voi jutella lasten kuullen.

  Kivoja kuvia ja ihana ilta ollut teillä. Me otettiin kotona ystävänpäivänä rennosti tytön kanssa :)

  VastaaPoista