Sivut

sunnuntai 3. tammikuuta 2016

Vuosi 2015

KULUNUT VUOSI ON OLLUT NIIN HUIKEA! TODELLA TAPAHTUMARIKAS JA IHANA.OIKEASTAAN KAIKIN PUOLIN TÄYDELLINEN. LISTAAN TEILLE MUN VUODEN 2015 KOHOKOHDAT:

Hotelliviikonloppu Helsingissä
Juhlistettiin meitä ja meijän viis vuotta täyttänyttä parisuhdetta kaupunkilomalla hotellissa kaksi yötä yöpyen, shoppaillen, syöden hyvin, herkutellen, käyden viihteellä ja leffassa.

Positiivinen raskaustesti
Maaliskuinen perjantai 13. päivä ja ikimuistoinen hetki samin kanssa saunassa. Tieto siitä, että me saadaan vauva, oli siihen astisen elämäni parhain.  Sanoinkuvailemattoman siistiä. Ylivoimaisesti paras uutinen ikinä.Rodoksen rakkausloma
Tehtiin ihana reissu Rodokselle kaksin. Menisin koska vain uudelleen. Aurinkoa, rusketusta, hyvää ruokaa, hotellin aamupaloja, aasilla ratsastusta, kaikenlaisia retkiä niin veneellä, bussilla, vuokrapyörillä kuin kävellenkin, shoppailua, uimista, vanhaa kaupunkia ja rakastumista uudelleen tohon mun hölmöön poikaystävään. Jottei kaikki kuulostais niin hohdokkaalta, ni oli mulla aamupahoinvointia päivittäin. Ja kunnolla. Hyi. Tällä reissulla mun vauvamasu pullahti esiin. Oltiin pidetty raskaus vielä suurimmaks osin salassa, muutamaa läheistä lukuunottamatta.

Lähihoitajaksi valmistuminen
Olen pienestä tytöstä asti halunnut olla lastenhoitaja ja keväällä sitten valmistuin lähihoitajaksi hyvin paperein. Mähän luin peruskoulun jälkeen itseni pintakäsittelijäksi, jonka jälkeen tein pari vuotta töitä. Kun se ei tuntunut ollenkaan omalta, päätin onneks käydä vielä toisen koulun, koska mun mielestä kaikkien pitäis tehdä just sitä työtä mistä tykkää. Kaks vuotta tein toisiaan erinäisiä määräaikaisia työpätkiä, jolloin tunne lähihoitajan ammatista vaan vahvistui. Olis kamalaa olla vuodesta toiseen huonossa työpaikassa ja pikkuhiljaa kyllästyä koko hommaan, mikä näkyis sit vapaa-ajallakin tietty. Kerkesin valmistua ennen lapsen tuloa, mikä tosin oli suunniteltuakin ja oon siitä niin onnellinen!


Uusi vakituinen työpaikka 
En olis osannu toivoa vakkariduunia kahvilasta niin nopeasti. Etsin oikeesti kesätyötä, kun tiesin jo pienestä ihmisestä mun masussa. Iloinen yllätys tosiaan oli, et soppari oliki toistaiseksi voimassa oleva, sain tehdä töitä lokakuun alkuun asti ennen kuin jäin äitiyslomalle ja sit mul ois ainakin varma työpaikka äitiysloman jälkeen, jos en saa omalta alalta töitä.Kaasona ystävän häissä
Kesällä oli kolmen läheisen ihmisen häät. Serkkupoika, Samin sisko ja mun lapsuudenystävä menivät naimisiin. Serkun juhliin en tosin päässyt, koska ne oli samana päivänä ku nää mun ystävän juhlat, joissa toimin kaason tärkeessä tehtävässä. Oli kyllä tosi kivaa päästä kahtiin häihin, kun niitä ei ihan joka kesä kuitenkaan ole.Ihana kamala odotus
Sain kokea raskauden tänä vuonna alusta loppuun. Baby sai alkunsa nimittäin ystävänpäivänä. Hurjaa pahoinvointia eli jokapäiväistä runsasta oksentelua puoleen väliin asti. Byäh ja hyi. Lopussa turvotukset, selkäkivut ja nukkumisvaikeudet. Että olihan noita vaivoja näköjään ihan tarpeeksi, vaikka raskausaika kokonaisuudessaan onkin jäänyt mieleen ihanana kokemuksena. Söpö vatsa, pikku potkut ja liikkeet, pikkuvaatteiden shoppailua, arvauksia ja tuntemuksia tulevasta sukupuolesta sekä ulkonäöstä. Oi että!


Äitiys
Mun unelmista tuli totta. Haaveet äitiydestä ei ollut enää haave vaan elämäni parhain kokemus. Sitä tunnetta ja rakkauden määrää on vaikea kertoa sanoin. Meistä tuli perhe. Maailman hienointa. Rikastuin ja rakastuin.

Ja siis ihan kaikki nuo mahtuivat yhdelle vuodelle. Mut onhan 365:ssä päivässä elämistäkin, ei siinä. Vuosi 2015 jää mieleeni kyllä kirkkaasti parhaimpana ja rakkaimpana ikinä.

8 kommenttia:

 1. Siis vau mikä vuosi! ♡ Teillä on ollut paljon kaikkea ihanaa,uutta ja merkittäviä käänteitä :')

  VastaaPoista
 2. Oi, onpas ollut tapahtumarikas ja ihana vuosi teillä! <3 Paljon ihania hetkiä tuleviin vuosiinkin! :)

  VastaaPoista
 3. Huh vau, teil on kyl ollu ihan mahti vuosi! <3 :)

  VastaaPoista
 4. Ihana postaus, lyhyt ja ytimekäs. Tähän itsekkin pyrin, mut ei onnistunut. Ehkä vuoden päästä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos :) joo mullakin on vaikeuksia pitää jutut lyhyinä ja ytimekkäinä.

   Poista