Sivut

perjantai 8. tammikuuta 2016

Ristiäisvalmisteluja

Me vietetään huomenna vihdoinkin ristiäisiä! Saadaan tytölle oikea nimi. Tytön nimi. Ei tarvitse kutsua vauvaa enää Teukaksi. Teukka- meidän masuasukkinimi. Käytiin eilen ostamassa tarjottavien tarpeet ja tänään leivotaan. Sit ohjelmassa ois vielä vähän pienimuotoista askartelua. Jotain söpöä ja vaaleanpunaista. Tottakai ♥ Mun ei ole tarvinnut ottaa stressiä juhlista, koska a) ne ei oo kotona eli ei tarvitse puunata, pyyhkiä ja pestä, b) oon ulkoistanut tarjottavien tekohommia muillekin ja c) Teukan yks kummeista tulee meille jo tänään (on koko viikonlopun) sekä muutama ystävä + äiti auttaa huomenna juhlapaikalla koristeluiden ja esillepanon kanssa. Loistavaa. Parhautta. Vauvalle on keksittynä vaatteet, mulle ei. Tänään mallaan vaihtoehtoja.

Ristiäisiin on kutsuttu meidän lähimmät sukulaiset ja ystävät. Tarjoillaan vaan kahvit ja pientä purtavaa, ei ruokaa ollenkaan. Ei oo pitopalvelua tai muitakaan hienouksia. Bileet on kirkossa ja jatkot siinä kirkon alasalissa. Siistiä, säästynköhän kyyneleiltä? Tuskin. Jollekin täytyy nakittaa kuvaaminen. Taitaa Riikka napsahtaa sulle, että terkkuja vaan, jos luet tätä ennen lauantaita ♥ Aloitin valmistelut teettämällä kutsukortit ja postittamalla ne joulukorttien kanssa samassa kuoressa. Sit tilasin jostain nettikaupasta kaikenlaista pientä tarjoiluun sopivaa: serviettejä, pillejä, kaitaliinaa, pitsiä, nauhaa, viirin, muffinivuokia ja jotain timantteja. Kaikki minkäs muunkaan värisenä kuin vaaleanpunaisena! Helpotin siis mun kaupassa juoksua ja minimoin stressiä. Tilaus tuli muutamassa päivässä, kun oltiin vielä meidän joulureissulla mun mummulassa. Siellä mummu osti vauvalle mekon, liian isot sukkikset ja päähän rusetin puettavaksi kasteen jälkeen. Kotiin tultua hain postista tän tilaamani paketin ja kävin etsimässä kynttilöitä pöytiin. Kukka asioista sovittiin mun kukkaexperttifloristi ystävän kanssa, joka loihtii Teukalle hienot kimput. Soittelin samin äidille, tädille ja siskolle lainatakseni liinoja pöytiin. Lainasin ja kävin jo mallailemassa niitä, että on sopivat. Sit ulkoistin tosiaan osan tarjottavista muille ja tein listan mitä me tarjoillaan. Käytiin kaupassa ja tänään tosiaan häärätään keittiössä. Siinä siis kaikki valmistelut mun osalta. Niin ja tietty nakitin kummeille lukuhommia! Tosin joudun myös ite lukemaan, a p u a. 


Ihanaa viikonloppua muruset, palailen uudelleen juhlahumun laannuttua ♥

8 kommenttia:

 1. Vihdoin kirjoitan tunnuksella :D
  En malta odottaa pienen nimen julkistamista! Sanooko ristiäisissä pappi nimen vai jompi kumpi vanhemmista? :) Meillä viikon päästä ristiäisiin meno, kummipoika saa nimen<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noni! :) Pappi sanoo, helpompi niin, jos vaik meitä jännittää. Oiii kivaa, ette varmaan tiedä sitä nimeä vielä? <3

   Poista
  2. Ei tiedetä, mut arvaus on ;)

   Poista
  3. Jos vaikka osuis oikeaan :)

   Poista
 2. Innolla odotan minkä niminen tulee, kuhan ei Venla xD. Tän hetken suosikkinimi, kun jokapaikasta putkahtaa Venla.

  Meillä oli kans ristiäiset muualla kuin kotona ja koska mentiin naimisiin, niin pidettiin vielä syntymäkuukautena. Tein kutsut ja paikkavarauksen jo -14 elokuussa ja sitten marraskuun vika pvä oli juhlat ja samalla mentiin naimisiinkin. Nyt juhlakemut vielä tulossa ystäville.

  VastaaPoista
 3. Luin tämän vasta tänään. Oletpas kuvaillut mua ihanasti ;D

  VastaaPoista