Sivut

tiistai 12. tammikuuta 2016

Pikkutytön ristiäislahjat

Nella sai paljon ihania lahjoja lauantaina ♥ Kummeilta tuli lusikka, valokuvakehys sekä Thomas Sabon rannekoru. Muilta vierailta; kaksi satukirjaa, hopeinen enkelikaulakoru, kultainen sydänkaulakoru, vaaleanpunaiset reinot, saipan body + pipo, vaaleanpunainen body,  vaaleanpunainen vaunuverho, soiva hempeä korurasia, kissatutti + tuttinauha, purulelu, valokuvakehykset kipsin kanssa, Pentikin söpöt pupukuvioiset astiat (lautanen, muki ja lusikka), puinen mitta valokuvapaikoilla pituuskasvun merkkausta varten, 60e:n lahjakortti H&M:ään sekä vaaleanpunaiset neulotut töppöset, valkoinen mekko ja rusettinauha, mitkä olivat juhlassa jo tytön päällä. Lisäksi Nellan Pappa eli Samin faija avaa tytölle oman tilin. Koska pidettiin nimi salassa, aion kaiverruttaa jälkikäteen lusikkaan, kehyksiin ja korurasiaan tytön nimen ja syntymämittoja.Mun mielestä on niin kiva, et Nella sai koruja ja niille vieläpä oman korurasian, ni pysyvät vielä kaikenlisäksi tallessakin. Mä oon nimittäin aika mestari hävittämään tavaroita tai toisinsanoen kätkemään kaikki "liian hyvään talteen", mistä niitä ei löydä sit kukaan ikinä. Myös satukirjat oli tooooosi ihana lahja, koska haluun alkaa lukee tytölle satuja ihan pienestä pitäen. Nämä kirjat on nyt ensimmäiset kunnon kirjat. Meil on siis muutama pehmokirja, mitä Nella saa sit itse lukea, kun vähän vielä kehittyy ja hiffaa sen. Kaikki lahjat oli tosiaan todella ihania (!!), mut en viitti alkaa jokaisesta erikseen tarinoimaan, ettei tuu taas kilometripostaus. 

Kiitos vielä kaikille lahjan ostaneille ja juhlissa olijoille

6 kommenttia:

 1. Hitsi kun kerkesin tekemään jo kummipoitsulle lahjan, tästä olis saanut niin hyviä ideoita! :) Ostin tyynyliinan ja tyynyn - joka tuunattiin tyynyliinaan sopivaksi. Siihen kirjotin; Kauniita unia kummipoika. Sen lisäksi ostin ihan normi kehykset, kudoin beiget tumput ja askartelin kortin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei tosi hyvä toi sun lahja! Sä mitään vinkkejä tarvi ;) <3

   Poista
 2. Oo miten kivoja lahjoja Nella sai <3 ja toi ihana vaaleanpunainen värimaailma korteissakin :)
  Harmi kun Jamielii ei voi pukee vaaleanpunaiseen ja kaikkiin ihaniin mekkoihin ja rusetteihin.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No älä muuta sano! <3 No hei Jamiel ei tiedä sitä eikä osaa puolustautuu ni senkus hahahahaha! Ainaki salaa ja muilta piilossa ;) Oot niin onnekas ku sul on tyttö JA poika. Toivottavasti mäki saan joskus pojan! Kyl pojatki voi pukee tyylikkäästi ja komeesti ♥

   Poista