Sivut

tiistai 8. joulukuuta 2015

Vauvan kanssa elokuvissa

Tääl Lappeenrannassa oli vähän aikaa sit Finnkinon järkkäämä Vauvakino. Eli ihan tavallinen aikuisten leffa, mut sinne sai ottaa babyt messiin. Ja mähän tietty ehdottomasti halusin mennä sinne! Meijän tyttö oli silloin tasan kolme viikkoa vanha. Pikkuinen napero siis vielä ja pääs jo elokuviin, hurjaa. Teatterin ulkopuolella oli vaunuparkki. Mulla oli matkarattaat, joten nappasin vaan turvakaukalon mukaan saliin, missä tyyppi sit nukkukin koko elokuvan ajan. Oi kuinka helppoa!"Vauvakino-näytöksen ajaksi on teatterin aulatiloihin järjestetty vaunuparkki, johon lastenvaunut voi jättää. Voit ottaa mukaan saliin kantokassin tai turvaistuimen, jossa vauvasi voi nukkua leffan aikana. Salissa on hoitopöytä sekä mikroaaltouuni vauvanruokien ja maidon lämmittämistä varten. Vauvakino-elokuva esitetään aina puolivalossa ja normaalia pienemmällä äänenvoimakkuudella. Salissa vauvaa voi pitää sylissä, voi liikuskella ympäriinsä, ja salista voi myös halutessaan välillä poistua."

Olin leffassa mun ystävän ja sen 1-vuotiaan tytön kanssa, joka oli just oppinu kävelee. Se ei todellakaan pysyny paikoillaan vaan hymyssä suin vaelteli pitkin salia....mun kaveri tietty perässä. Kaikki elokuvissa olijat oli asettunu eteen istumaan, et kaikki liikkuvat naperot pääs konttailee ja leikkii siin lattialla. Mut tää mun vauva tosiaan veti sikeitä koko näytöksen ajan välittämättä muiden lasten itkuista ja metelöinneistä. Kun lopputekstit pärähti ruutuun, tyttö heräs. Loistava ajoitus. Itse leffahan mua ei ees kiinnostanut mitenkään erityisesti, vaan halusin kokee nimenomaan millaista on olla vauvan kanssa elokuvissa. Leffana pyöri Harjoittelija ja oli mun mielestä ihan kelpo pätkä. Kokemuksena koko reissu oli tooooosi kiva. Suosittelen! Aion mennä ehdottomasti joskus uudestaankin.

Onks muilla kokemuksia vauvakinosta?

11 kommenttia:

 1. Siis mitä tollasiakin juttuja on vai! Ihan mahtava idea kyllä :)
  Mutta pakko myöntää että vaikka täälläpäin olisi mahdollisuus moiseen niin en omien lasten kanssa lähtisi, sen verran levotonta menoa tulisi olemaan. Tuollaisen pienen nyytin kanssa lähtisin ehdottomasti <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Nii mustakin :) Joo en mäkään usko, et sit ku meijän neiti kasvaa, et se pysyis kiltisti paikoillaan :D

   Poista
 2. Hahh, kuulostaapa hauskalta kokemukselta! :D jokos teillä on vauvalle nimi tiedossa ja/tai ristiäisten ajankohta? :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On joo. Ens vuoden alussa :) nimi on osittain päätetty, mut pidetään salassa.

   Poista
 3. Hups, se viesti lähti liian aikasin, mut Ansu täällä huutelee! :D

  VastaaPoista
 4. Olipas taas hyvänmielen postaus, voi teitä, kuulostaa kivalta! :)

  VastaaPoista
 5. Me oltiin just katsoos toi sama leffa vauvakinossa ja se oli kyllä oikeasti tosi hyvä leffa ja pystyin jopa katsoon koko leffan, vaikka olin leffassa taaperon kanssa :D

  Piti koko viime talvi ja kevät mennä Venlan kanssa kun oli vauva, mut nyt vasta muistettiin minä pvänä on ja päästiin sinne. Eikä kyllä ollu mitenkään hankalaa, kun aiemmin luin muiden kokemuksia vauvakinossa olosta, niin itse koin todella simppeliksi, joten uudestaan tullaan menemään :)

  Vitsit olis niin hienoa muuten joskus treffata oikeassa elämässä siel Lappeenrannassa, kun joskus satutaan oleen siellä :). Uusia omanikäisiä äitiystäviä kun kaipailee ja ois kiva jos niitä olis myös muuallakin kuin vaan lähiympäristössä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa, kiva jos tykkäsit! ;) Joo mäkin oon lukenut muiden mielipiteitä ja sitä, kuinka hankalaa se on ollut. Onneksi teilläkin kaikki meni hyvin!

   En oo koskaan nähnyt ketään mun blogin lukijoista...tuntuispa oudolta kun ei tunneta, mut miksei. Me ollaan paljon menossa :)

   Poista
  2. En itsekään oo ketään lukijaa nähnyt, mutta oon kuullut paljon hyvää bloggaajan ja lukijan treffaamisesta, joten miksi ei kokeilla itse :D

   Ihan täysin anonyymiä lukijaa en lähtisi treffaamaan itse, mut tälleen ku tietää ees jotain pohjaa toiseen, kun ittekki kirjoitan blogia, niin sitten on semmonen ok juttu :)

   Moni on ystävystynyt blogin kautta

   Poista