Sivut

torstai 3. syyskuuta 2015

Ostoslistalla vauvajuttuja ♥


Joo eli mehän tarvitaan vauvalle vaikka ja mitä eli ihan kaikki. Meil ei oo mitään tietty ennestään, mut onneks mulla on ihania ystäviä, joilla on antaa lainaksi heille tarpeetonta, mut meille erittäinkin tarpeellista vauvakrääsää. Tein nopsaa listan wordilla (huomasitte varmaan mun hienon screenshotin, haha), et mitä me suunnilleen tarvitaan, vaikka osa onkin jo tullut äitiyspakkauksesta ja osan tiedän saavani lainaksi. Mutta kokonaisuudessa jotakuinkin noin. Lähetään huomenna pakulla reissuun Samin kans ja ollaan poissa kolme yötä. Jade menee hoitoon mun mutsille Loviisaan siks aikaa. Kotiin ku palataan siis ens viikon maanantaina, toivon mukaan meil ois takakontti täynnä tavaraa. Käydään mm. IKEASSA ja okei okei, mun mamuska ystävien luona. Ootte korvaamaton apu. Kiitos jo etukäteen, pus!  


6 kommenttia:

 1. se on jännä kuin paljon tavaraa loppujen lopuks pieni ihminen tarviikaan :D Mutta kantsii eka ostaa ne tarpeellisimmat. tai esim leluilla ja leikkimatolla vauva ei tee mitään ekaan pariin kuukauteen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä :) ei niin, mut saadaan esim se leikkimatto nyt sunnuntaina mun kaverilta niin siks kirjoitin sen tähän.

   Poista
 2. Onpa kätevää tehdä tuollainen lista asioista joita pieni vauva tarvitsee:))

  http://sofiawilhelmiina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo meijän oli pakko, ku suurin osa saadaan tosiaan käytettynä, niin pysytään vähä kärryillä mitä ite ostellaan ja mitä mahdollisesti pyydetään lahjaksi :)

   Poista
 3. Moi! Mitäs tänne kuuluu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan hyvää, tänään just kirjauduin pitkästä aikaa tänne bloggeriin, teen kuulumispostauksen :)

   Poista