Sivut

tiistai 7. heinäkuuta 2015

I'm pregnant

Monet teistä on varmasti jo mun instagramista @jennapieni huomannut, että paljastin pikku yllärin tässä viime keskiviikkona pyöristyneen masukuvan kanssa. Ja ne jotka eivät vielä tienneet, me saadaan vauva! Pieni, ihana, rakas vauva. Laskettu aika osuu marraskuun alkuun, 9.11. En osaa pukea sanoiksi sitä miten kiitollisia, onnellisia ja innoissaan me ollaan tästä perheenlisäyksestä. Lapsi on kovin toivottu, suunniteltu, mutta silti pikku ylläri sekä erittäin, erittäin tervetullut meidän pikku perheeseen.
Olisin halunnut hehkuttaa tästä jo paljon paljon aiemmin, mutta pidettiin raskaus aluksi salassa keskenmenoriskin takia ja kun ensimmäinen kolmannes oli ohi, alettiin kertoa kaikille tärkeimmille sitä mukaan kun heitä nähtiin. Ei haluttu kertoa näin ihanaa uutista puhelimitse ja koska mun perhe, sukulaiset, vanhat lapsuudenystävät sekä lapsen kaksi tulevaa kummia asuvat eri paikkakunnilla kuin me, niin siksi kertominen tapahtui pikkuhiljaa. Mun valmistujaisjuhlissa suurin piirtein kaikki loputkin tärkeimmät saivat tietää ja viime viikolla kerrottiin asia julkisesti, noh Facebookissa ja instagramissa.
Tässä vaiheessa mennään jo yli puolen välin rv 22+1. Ihanaa kun enää ei tarvitse salailla eikä peitellä mitään. Olen kertonut asian myös töissä ja masukin näkyy jo selvästi raskausmahana eikä pelkkänä turvotuksena. Palaan myöhemmin alkuraskauden meininkien merkeissä :)
Nyt mun blogin sisältö luonnollisesti muuttuu myös osittain tän raskauden ja tulevan äitiyden myötä. Ihanaa, ihanaa, ihanaa! <3
Ps. Kirjoitin tekstin mun uudella puhelimella täältä reissun päältä ja vielä ekaa kertaa, niin en ole varma yhtään miltä ulkoasu näyttää.

10 kommenttia:

 1. Näinkin kuvan jo instassa ! OnneaOnneaOnnea vielä :) 💛

  VastaaPoista
 2. Voi kuinka ihanaa, tosi paljon onnea! :) Meillä laskettu aika marraskuun lopulla, joten muutama viikko ollaan täällä jäljessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on kyllä lähekkäin :) kiitos ja tosi paljon onnea teillekin!

   Poista
 3. Tää on kyllä aivan ihana uutinen ♡♡ Vielä onneaonnea paljon :)

  VastaaPoista
 4. Ihanaa! Paljon onnea :)

  VastaaPoista
 5. Meillä Venla on syntynyt viime vuonna marraskuussa :)
  Onnea vielä tätäkin kautta :)

  VastaaPoista