Sivut

torstai 16. huhtikuuta 2015

Mä sain vakkari duunin!

Helouu ja loistavaa torstai päivää. Taas on tapahtunu vaik mitä ja ollaan käyty vaik missä, mut päivitteleminen on vähän jääny, pahoittelut siitä. Eniten mun ajasta on oikeesti menny työntekoon ja kerroinki mun hoitolapsista sekä harjottelusta ja sijausuuksista päiväkodissa. Tosiasiassahan pelkät satunnaiset sijaisuudet ja lastenhoitokeikat ei elätä mua todellakaan. Oon saanu tietty kaikki pakolliset asiat hoidettuu, mut joutunu karsii kaiken ylimääräsen kivan pois. Kaikki ulkona kahvittelut ja syömiset kavereiden kaa, shoppailut, leffateatterit ja junamatkat muualle. Kaiken sellasen oleellisen, mist mun vapaa-aika nyt yleisesti koostuu. Kahvittelut vaihtu kotikahveille, shoppailut vaan haaveilujen tasolle, leffateatterit himas leffailtoihin ja junamatkat/reissaaminen vapaapäivien puuttumistenki vuoks "tauolle". Ollaan kyl Samin kaa reissattu Loviisaan pääsiäiseks, niinku viimeks tääl mainitsinki, ja näin siel mun ihanii kavereit Lahti-Riikkaa, Helsinki-Paulaa ja Loviisa-Lottaa. Äiti oli paistanu joulukinkun ja juhlittii mun lapsuudenystävän Heidin valmistumista sosionomiks. Sit viime viikolla reissattiin Ylöjärvelle mummulaan, tai mä ja Jade jäätii mummulle ja vaarille yöks, ku Sami ja sen kaks kaverii meni messuilee ja sit Tampereelle hotelliin. Myös äiti tuli Loviisast mummulaan vaihtaa renkaita just samaan aikaan, ku meki oltiin siellä ♥ Jade nautti täysin rinnoin vapaana olemisesta, äitin kaa harjoteltii sen uuden älypuhelimen käyttöö, minkä ostin sille lahjaks ikivanhan kapulan tilalle ja mummun kaa siirrettii monen vuoden kuvat digikamerasta koneelle sekä teetettii sit valokuvia ifolorilta aina sielt vuodesta 2011 lähtien. Vaari vaan naureskeli, ku mummun kaa istuttii joku sata vuotta koneella, et mihin tää nykyaika oikeen menee, ku ruokaki on myöhässä ja mummu vaan datailee :DMUTTA tosiaan viikko sit olin työhaastattelussa yhteen kahvilamestaan ja nyt alkuviikosta ne soitti, et sain sen paikan ja viel vakituisen työsuhteen! Se on ihan uus liike, et valittiin sinne muitaki, mut just kivaa, et päästää kaikki alottaa ns. samalta viivalta ja järkkäilee niit tavaroita, kunhan sen ostoskeskuksen remppa nyt valmistuu. Ja kaikenlisäks mun työmatka on sit vaan joku 500 m. Sen lisäks aion silti tehä sijaisuuksii päiväkodissa ja hoitaa niit mun hoitolapsii, mut sit tietty se pääduuni rajottaa aika paljon. Ihanaa, et nyt on säännölliset työtulot ja voin taas alkaa elää normaalisti niin, ettei tarvi jokaista pennii laskee ja venyttää. 


Huomenna mul alkaaki näyttö päiväkodissa, mikä jatkuu sit ens viikolla, ku viikonlopuks sain taas sijaisuusvuoroi eikä niit oikeen voi laskee näyttöpäiviks. Meillä näyttö on viis päivää, ni tosiaan ens viikolla teen loput neljä ja sit olis koulu taputeltu. 3.6 käyn hakemas todistuksen, mut koko toukokuu on koulusta ns. lomaa. Ja lomallehan me mennäänki, enää 34 päivää meijän Rodoksen reissuun! ♥

- Jenna

6 kommenttia:

 1. uuuuuh ONNEEEEE <3 Melissa kertoki jo sillon, et hait sinne, mut ihanaa et pääsit!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) niimpä, ihanaa et sai kesäks töitä! Ku ei noit päiväkoteikaa oo ku muutama kesäl auki, ni sielt suunnalt aika mahdotonta työllistyy muutaku tällee sijaistamaan sairaslomii.

   Poista
 2. Niiin paljon onnee vakkaripaikkasta!! Hieno uutinen :) löysittekö majotuksen Rodoksen keskustasta? :)

  VastaaPoista
 3. Voi paljon onnea työpaikasta, toi on ihan mahtava tunne!!:) Pakko mainita vielä että sulla on ihanan pirtsakka tyyli kirjottaaa ja oot tosi nätti:)

  http://suvimyllymaki.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos paljon kaikista kehuista :3 ja on kyllä tosi hyvä fiilis, ku sai kesäks onneks töitä!

   Poista