Sivut

perjantai 6. helmikuuta 2015

HAASTE: Ilahduta bloggaajakaveria!

Nyt on aika piristää ja ilahduttaa blogikavereita pienimuotoisella haasteella. Itse sain tämän Kädenjälkiä Sydämessä blogin Nealta. Kiitos sulle, innoissani jo odottelen postia saapuvaksi, hih. Laitetaan edelleen hyvä kiertämään ♥

Säännöt ovat yksinkertaiset:

- Kirjoita blogiteksti, jossa kerrot haasteen säännöt ja haastat mukaan valitsemasi bloggaajat (päätät itse määrän). Jos haluat, ylläolevaa kuvaa saa vapaasti käyttää postauksessa!
- Kun haastamasi bloggaaja lähtee mukaan ja julkaisee haastepostauksen blogissaan, laita ilahdutusasia vireille. Voit ilahduttaa bloggaajakaveria sinulle sopivimmalla tavalla esimerkiksi postittamalla hänelle kortin, kirjeen, pienen herkun tai jotain omatekemää. Ilahduttaa voit myös vaikkapa kommenttien tai sähköpostin välityksellä!
- Voit tottakai ilahduttaa myös haasteessa jo mukana olevaa bloggaajakaveria, mutta silloin haastetun ei tarvitse enää itse haastaa uusia kirjoittajia.

Haastan mukaan seuraavat ihanat bloggaajat:

Nea - Kädenjälkiä Sydämessä (hihihih haastoin takasin <3)
Anitansu -  Kaikella Kauneudella

Eli laittakaas tytöt teidän osoitiedot mulle vaikka kommentilla tähän tekstiin (en julkaise niitä yleisesti), jos päätätte lähteä mukaan haasteeseen ja jatkaa sitä eteenpäin. Nean ei tietenkään tarvitse jatkaa, kun häneltä tämän jo sain. Laittelet vaan osoitetiedot mulle. Wihii 

2 kommenttia:

  1. Kiitos Anitansu kommentista, lähdit siis tähän mukaan jeee ♥ Poistin tosiaan kommenttisi, ettei osoitetiedot tule julkisiksi. Mä postitan kirjeen vasta ensi viikolla, joten ei hätää oman julkaisun kanssa. Lähetän mun osotteen sulle kans vaik kommentilla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samoin, kiitos Emma myös osallistumisesta ♥ Postitan teille ens viikolla jotain pientä kivaa! :)

      Poista