Sivut

maanantai 25. elokuuta 2014

Meidän koti

Ostettiin siis Samin kaa oma asunto 2013 syksyllä ja rempattiin se lähestulkoon kokonaan (makkarin, olkkarin, keittiön ja eteisen lattioihin ei koskettu, muuten kaikki meni uusiks). Remontti kesti n. 4 kk, mut muutama pistorasia ja listanpätkä on vieläkin laittamatta. Ja tauluja, verhoja, mattoja jne jne. Mut ei mitään menoa haittaavaa. Tosin on ne kyl meijän to do- listalla venailemassa joo. Otettiin muutama kuva ennen remppaa, mut onnistuttiin hävittää niistä osa. Etin niit varmaan tunnin koneelta ja kovalevyltä, mut ei jälkeäkään. Tässä teille kuitenkin jotain ennen ja jälkeen kuvia, toivottavasti helpottaa hahmottamista.

ETEINEN


KEITTIÖ
KYLPPÄRIMAKKARIOLKKARINiinku varmaan huomasitte tai jos ette, niin ainakin nyt tiedätte, ettei kaikki kuvat oo ihan samasta kohdin otettu, joten ihan täysin realistista kokonaisuutta en pysty teille nyt mitenkään luomaan. Olisin halunnu kuvailla paljon enemmän yksityiskohtia, mut tän postauksen idea oli verrata uutta ja vanhaa kokonaisuutena nii jätin sen vähemmälle. Mua harmittaa ku meil oli ennen kuva tost olkkarin tiiliseinä kohdastaki, mut se oli just kateissa. Samoin en ollu kuvannu makkarin peiliovien kokonaisuutta ihan vaan huolimattomuuttani, niin olis paremmin selkiytyny sekin. Ja aika paljon enemmänhän tässä oli jälkeen kuvia, mut sekään nyt tuskin ketään haittaa. Niin ja mattojaki on aika harvakseeltaan, koska opetettiin Jadee sisäsiistiks eikä luonnollisestikaan pidetty silloin mattoja ;)

Mutta sellanen on meidän koti. Yhdessä suunniteltu ja rakennettu. Paljon on mun mielestä vielä vaiheessa ja koko ajan haluaisin tietty ostaa kaikkee uutta, mut rajansa kaikella. Pikkuhiljaa hyvä tulee, ni talouskin pysyy kunnossa vai mitä? ;) 

24 kommenttia:

 1. Vau! Kylppäri on kyllä hullun siisti, tietenkin koko kämppä mutta itse mietitään just kylppäriremppaa niin tietenkin pisti silmään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Joo siel piti tehäkki eniten duunii. Vanhojen laattojen piikkaus (HYI!!!!!) ja raivaus, eristepapujen (leca-soran) poisto. SE OLI KAUHEE HOMMA. Sit uudet putket, osa papanoista takasin, lattialämmitys ja lattiavalu. Seinissä koolaukset, levyjen kiinnitys (ostettiin sellaset levyt, mis on vesieristys jo valmiina nopeuttaaksemme hommaa), niin piti vesieristää vaan saumakohdat ja lattia. Sit lopuks laatottaminen ja saumaus. Suurennettiin myös oviaukkoo, ku se oli sellanen minimallinen. Vanhas kylppäris oli siis levylattiaki, mut haluttiin ehdottomasti betoni. Meijän kylppäri on aika kapee, ni päädyttiin seinissä levyihin. Sit kattoon paneelit ja ledit. Ja toki se ilmanvaihto. Onks teil pieni kylpyhuone? Koska jos on, voin niiin suositella tollasia suihkuovia ku meillä. Ne saa tyrkättyy nurkkaa kohti siten, ettei ne vie paljon mitää tilaa! :)

   Poista
 2. huh toi teiän koti on ihan mieletön! <3 ootte kyllä ahkerasti tehny duunia ton eteen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Joo menihän tossa lähes kaikki vapaa-aika silloin viime talvena :D

   Poista
 3. Wautsivau, kaunista on! :) Olipas kiva taas kuulla sieltä suunnalta! Mukavaa syksyä ja sisustelua! <3

  VastaaPoista
 4. Oi vitsi miten upee asunto! :) Varmasti paljon on tuottanu hommaa ja hikee, mut lopputulos näyttää kyl aivan ihanalta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos :) Ja olihan tossa työtä, ku samalla kävi koulussa ja töissä :D

   Poista
 5. ää apua vähän te ootte taitavia!! ihan sika makee asunto teillä:)

  VastaaPoista
 6. Siis vau mikä asunto! Kuvat on ihan kuin jostain sisustuslehdestä<3

  http://sofiawilhelmiina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 7. OMG miten kaunis asunto!!! :)))

  VastaaPoista
 8. Voi vitsi! Ihanan asunnon ootte kyllä saanu aikaseks :---)

  VastaaPoista
 9. Teidän kodista tuli uskomattoman kaunis! Työtä on ollut varmasti paljon, mutta on se lopputuloksen arvoista.
  Löysin vasta blogisi, mutta olen jo koukussa! :) -N-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kiva kuulla :) paljon oli työtä ja jotain vastoinkäymisiäkin, mutta kun niihin oli osannu varautua, niin eipä ne pahemmin haitannukaan. Tiedettiin tarkalleen mihin oltiin ryhtymässä :)

   Poista
 10. Oi oi oi, teijän kodista tuli aivan ihana!! Ja teil on ihana koiraki tullu perheenlisäykseks (jol on muuten aika huippu nimi ;) ) Tulin vasta nyt tarkistelee, et ootkohan jatkanut kirjoittelua, jee ja olit! :) Kiva päästä taas lukee sun blogia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitossss, nyt suunnitellaan jo uutta! :D no ei vaan, haaveilun tasolla pelkästään. Ollana nyt yks vuos jo täs asuttu, toinen pitää viel asuu, mut tuskin tästä viel sittenkään lähetään. Saa nähä :) Kiva kuulla, että seuraillaan ja eiks ookki aika hyvä nimi heh :D <3

   Poista
 11. Apua, mikä yllätys!!! Muistan kun etsitte vasta kotia ja löysitte ja aloitte tuota remppaamaan, mutta onko siitä jo herranjumala kulunut vuosi...... Aivan mahtavan näköinen koti!!! Ja koiruuskin tullut teitä piristämään. ITselläni ollut blogissa puolen vuoden tauko ja nyt olen palannut takaisin ja samalla pakko koittaa keretä lukea teidän muiden blogeja. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis ajatella, et siitä on oikeesti vuosi. Tai kuukautta vajaa, mutta kuitenkin vuosi sitten etsittiin ja saattoi se olla että tasan vuosi sitten käytiin tarjouskilpailua tästä nykyisestä asunnosta :) Kiiitos meistäki tää on mieleinen koti, meidän näköinen. Ja toukokuussa tosiaan ostettiin koiranpentu <3 Joo mä kävinki olisko ollu eilen kurkkimassa, ootko hengissä ja löysin sut instasta :D

   Poista
  2. Ai kauheaa mua rupes hihityttää tuo "ootko hengissä" , näiden kaikkien tapahtumien jälkeen aika osuvasti heitetty ;)

   Mikä koiruliinun nimi on? Pusuja sille !!! ❤️

   Poista
  3. Nii ja en ees tahalleni sitä kirjottanu, ku en viel ollu lukenu sun kuulumisia :) Meijän koiran nimi on Jade <3

   Poista