Sivut

keskiviikko 26. helmikuuta 2014

Tuparilahjat

Viel ku muistan, esittelen meijän ihanat tuparilahjat. Meil ei oikeestaan ollu montaa toivetta, koska meil on jo kaikki mitä tarvitaan, asuttiinhan me vuokralla kuitenki melkein kaks vuotta. Mut koska tavallinen liesi vaihtu induktioliedeks, tarvittiin muutama uus paistinpannu ja kattila. Ne oli ne tärkeimmät ja ns. pakolliset jutut. Sit toivottiin myös helmalakana sänkyyn, koska nyt ku se sänky on isojen peiliovien vieressä, niin jos se sängyn sinivalkoruudullinen runko jää päiväpeiton alta näkyviin, se näyttää typerältä. Tarkkaan päiväpeittoo asettaessa sitä runkoo ei jää näkyviin, mut hei ei kukaan jaksa hifistellä pidemmän päälle sen kanssa. Ennen se sänky oli seinää vasten, joten tollasta ongelmaa ei ollu. Nyt se oikeen korostuu niiden peilien kautta. Mut siis niin, helmalakana oli myös tarpeellinen.

KOKO LAHJAKASA

 WOKKIPANNU, KASARI JA PIKKU KATTILA (KATTILA NÄKYY EKAS KUVASSA ALHAALLA PIILOSSA. ELI EI SIIS NÄY)


5 PAKETTIA SERVETTEJÄ, KOLME KAITALIINAA, VIIKSINAULAKKO JA KAKS KEITTIÖPYYHETTÄVIINIPULLO, VIINAPULLO, KISSA-TALOUSPAPERIRULLAN PIDIKE (NÄKYY EKASSA KUVASSA KOKONAAN), IHANA SANKO TÄYNNÄ TUIKKUKYNTTILÖITÄ, HELMALAKANA, IITTALAN LAUTANEN


 SIIVOUSPYYHKEITÄ JA IKKUNALASTA (NÄÄ PUUTTU MEILT KOKONAAN)

 RUISLEIPÄÄ JA SUOLAA


SÖPÖ KORTTITELINE

 IHANA SÄILYTYSRASIA, JONKA SISÄLLÄ LISÄÄ KYNTTILÖITÄ

Lisäks saatiin kaikkii tarpeellisii ja vähemmän tarpeellisii pikkujuttui kuten; voiveitsi, kattilankannen höyrypidikin, magneetteja, nenäliinoja ja suklaata. Mun mielestä me saatiin oikein kivoja lahjoja vaikka painotettiin kaikille, ettei oikeestaan tarvita mitään. Oikeesti täält kämpästä puuttuu viel keittiön matto ja -verhot sekä eteisen matto ja tauluja. Mut ne me ostetaan tietty ite. Nyt täytys viel keksii mitä me "tarvitaan" lahjaks tupari vol. kakkosissa. Saa ehdottaa, jos tulee jotain huikeit idiksii! :)

12 kommenttia:

 1. Hih oottepa saanu kivoi lahjoja :) noi paistinpannut yms on kyl aina tarpeellisia eikä haittaa vaikka niit ois muutama ylimääränenki. Kakkos tupari lahjoiks jotai kukkia, maljakko, joku kiva kahvi purkki? Viltti, hahah en mä tiedä :D SUKLAATA !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) No niit ei kyl kauheesti meil ainakaa voi olla ylimääräsii, ku ei ne muuten mahtuis mihinkään! Mut noi oli kaikki tarpeellisii No joo kukkia ei saatu ekois tupareis, ni joo niit vois tuoda ;D mut ei mitää sellasii vaikeita, ku en osaa pitää niit hengissä. Ei tarvita kahvipurkkii, mut joku ihana viltti olis ihana! Mut sen pitäis olla valkonen ja neulottu. Viel kivempi jos siin on palmikoita. EI SUKLAATA.

   Vitsit sä Nea oot niin kiva, ku kommentoit niin usein. Tuun siitä hyvin iloiseksi :) <3

   Poista
  2. Hohoh mä oon vähä semmonen et omistan vähän liikaa tota keittiö roinaa ja sit tulee aina ylläreit et "heei mul on tämmönenki" :D
   Juuu semmonen valkonen palmikko viltti ois aika unelma ♡ höh miksei muka suklaata, ihan parasta!

   Hihih no sä ootki nii kiva ja sun blogi et tietty mä tuun höpisee aina jotain :> ♡

   Poista
  3. Hahhah hassu! :D Niinhän se olis ;) No siksei suklaata, koska saatiin sitä niin paljon ja arvaa oonko syöny niitä nyt joka päivä?! Itse olet kiva ^^. Mä tuun joku päivä pelästyttää sut ja ilmestyn teijän kotiovelle.....muhahahaha.

   Poista
  4. No kuulehan toveri, passaa sitä suklaata vähän mullekki :p
   Hihih etpäs tiiä mis asun, lälälää! Me muutetaa Helmin kans takas Lohjalle tos 1.4... voin antaa vihjeitä mis asun tai piirtää kartan sulle nii saat suunnistaa ; D

   Poista
  5. Voi kuule. Jos pistät mut suunnistamaan, löydän itteni varmaan tampereelta :D

   Poista
 2. Toinen helmalakana ? Niiden väriäkin voi olla kiva joskus vaihtaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miten niin toinen? Yks saatiin :) valkoinen.

   Poista
  2. Hohoh hölmö, mä vähän luulen et toi nani tarkotti et uusiin tupareihin voit pyytää lahjaks toisen helmalakanan vaikka erivärisen ku valkosen ku niitä värejä voi olla joskus kiva vaihtaa ;) hihih

   Poista
 3. Oho niinjoo! XD sori, blondi. En muistanu enää et ehdotin kertoo ideoita hahhaha. No mut siis joo, en haluu vaihtaa värejä, ku halusin nimenomaan et se on valkonen koska päiväpeittokin on :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sitten :)
   Valkoisen kanssa kyl sopii kaikki eriväriset lakanat :)

   Hmm, mulla oli kyllä mielessä jotain, mut unohtui. Onko teillä esim. jotain tarjoiluastioita :).

   Poista
  2. Nnii, mut mä en siltikään haluu mitään värikästä :) on meil tarjoiluastioita ihan riittävästi. Mut hyvä idis oli kuitenki.

   Poista