Sivut

maanantai 3. helmikuuta 2014

IKEAN reissu

Me käytiin perjantaina vihdoin ja viimein ikeassa. Täl hetkellä tääl kämpässä on enää vaan muutaman listan, kaapinoven ja kahvan laitto (en laske tähän nyt kylppäriä. Siel pitää viel kasata kaikki kamat). Eli kämppä on siinä mallissa siis, et uudet huonekalut oli hyvinkin tervetulleita. Saatiin kaikkien vaikeuksien kautta sovittuu päivämäärä mikä kävi molemmille ja mikä oli periaatteessa ainoo mahdollinen päivä, jolloin voitiin ees mennä ikeaan ilman et se venyis taas monella viikolla. Pitäähän ne tuparitkin joskus pitää ja olishan se kivaa, jos tääl olis joskus ihan valmista. Ei pienintäkään viimeistelyhommaa, ei mitään.

No tosiaan perjantai aamuna lähettiin ajoissa ajamaan kohti Vantaata ja illalla oltiin myöhään kotona. Sanotaanko vaikka näin, et automatkoihin meni yhteensä 5h ja ikeassa oltiin yhtä soittoa 8h. Erityismaininta ja -kiitos Samille, ku se jakso oikein nätisti koko päivän. Vaan yhessä vaiheessa sil tuli ns. välikuolema, mut niin tuli mullakin ja kun siitä selvittiin, heti lihapullien jälkeen, ni taas jakso oikein reippaasti. Muutama asia jäi vielä uupumaan, mut loput huonekalut ja härpäkkeet ostetaan täs jossain vaiheessa viel niillä joululahjaks saaduilla kodin1:sen lahjakorteilla.

Listaan tähän nyt kaikki mitä muistan kotiuttaneemme. En varmaan oikeesti muista läheskään kaikkea, mut yritän parhaani:
En kehtaa ees ääneen sanoo kuinka paljon rahaa meil meni yhteensä, mut ainakin saatiin mitä haluttiin ja meijän koti alkaa näyttää meiltä. Ei ostettu mitään ikean lastulevyhalppishuonekaluja, vaan laadukkaita ja vähän kalliimpii yksilöitä. Samanlaisii tai samantyylisii huonekaluja oon katellu kaikenmaailman jyskeistä, maskuista, askoista ja siis kaikista huonekaluliikkeistä, mut laatu maksaa. Ikeasta saatiin siis esimerkiks laadukas keittiön pöytä "edullisesti" verrattuna muiden liikkeiden samaiseen tarjontaan. Säästettiin periaatteessa monia satoja, mut toisaalta ei voi edes puhuu säästämisestä, ku kattoo meijän ostoskuittia, haha.Siinä nyt ois jotain, löytyyks lemppareita tai tuttuja juttuja? :) Yleensä ku laitan tänne jotain kuvii mitä oon ostanu, ni aina joku hihkasee omistavansa jo sellasen. Laitan tänne muuten kuvii meijän kämpästä teille täs parin viikon sisällä, koska silloin meil on yhet tuparitki, ni ehkä tää siihen mennessä on valmis. Tai siis ei mitään ehkä, vaan onhan se.

Ps. Oma koti on ehkä maailman paras paikka ♥

11 kommenttia:

 1. Ihania juttuja! Mä odotan kans kun pääsee joskus 'omaan' kotiin muuttamaan ja sisustamaan kunnolla :) EI tälläisen vuokrakämppään viitsi älyttömiä panostaa ja ruveta lattioita tms vaihtamaan :( Ihania juttuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin mustakin, kiitos! :) joo ei mekään viittitty silloin vuokrakämpässä kauheemmin panostaa. Nyt vaan sit kämppää ostamaan! ;)

   Poista
 2. Vau ihanii juttui! :) meiltä löytyy samoi juttui vaan toi lampaantalja.. pääsispä itekki repii seinii alas ja tekee kodista oman näkösen! Hihii ootan innolla et nään vihdoin sen teiän valmiin kodin!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi kiitos :) mä haluisin ainaki kaks sellast lampaantaljaa lisää! Ne on ihania <3

   Poista
 3. Toi avattava kirjoituspöytä on mun ehdoton lemppari!!! Oo onnelinen että Sami suostuu jalkansa pistämään ikeaan. Mä kun en oo saanu Miikan päähän sitä, että ikeasta saa myös laadukasta joka on kuitenki just suhteessa halvempaa versus masku yms... huoh :D Se mies on niin ikea vastainen ku vaan voi!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se on kans yks mun lemppari! :) no niinhän sieltä saa. Tyhmä miika, kun ei sitä tajua :D hö :(

   Poista
 4. Toivottavasti saatte eloa Jukkapalmuun :) ;) tupareita odotellessa!
  P.s laittakaas viestiä jos on toiveita muille viherkasveille ja mille ;)

  -Lotta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No toivottavasti! Se vaan menee koko ajan huonommaks ja huonommaks. Sun pitää varmaa tuoda vastaa meille, jos se ei nyt siit virkoo :D :(

   Poista
 5. Ihanii juttuja ootte löytäny ikeasta :) Mäki halusin yhes vaiheessa ton sängynpäädyn, mut luovuin ideasta ja ajattelin, et kyl mä nyt pärjään tolla vanhallakin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) aijjaaa no se on kyl tosi kätsy, ku meille ei mahtunu yöpöytii ja siin sivus on ne koloset! Mun ykkösvaihtoehto ois ollu sellanen ihana pehmonen, mut se oli puolet kalliimpi eikä se ollu niin hyödyllinen ku tää mikä ostettiin :))

   Poista