Sivut

maanantai 13. tammikuuta 2014

Äiti-tytär viikonloppu

Mun äiti tuli Loviisasta tänne meijän luo lauantai aamupäivästä ja vietettiin oikeen kiva viikonloppu   Kerettiin me Samin kaa yks yö nukkuu uudes kodissa ihan vaan kaksin ennenku mutsi tuli bunkkaa pariks yöks olohuoneen sohvalle. Lauantaina käytii tosi hyväs raflas syömäs himokalliit pippuripihvit ja sit mentii kattoo Saipa-Tappara pelii, kannustettii viel eri jengejä, haha. Pelin jälkee tultii kotiin kattoo putous ja sit myöhemmin lähettii baariin. Mua harmittaa ihan sikana, etten muistanu ottaa yhtään kuvaa illasta, koska se oli meijän eka kerta ku juhlittiin yhessä! Äiti on paras 


Sunnuntaina nukuttii tosi myöhään, syötii "aamu"palaks yöllä haettui pitsoja ja lähettii kaupungille käppäilee hyytävän talviseen keliin. Siis ihan oikeesti, ulkona on tosi kylmä! Mä en meinaa tareta ollenkaan. En haluu lunta, en haluu kylmää, hyrrrr ja hyi. Illalla lämmiteltiin saunassa ja tänä aamuna äiti lähti hieronnan jälkeen ajelee kotiin. Mä varasin sen sille yllärinä ja onneks se tykkäs siitä. Ihana viikonloppu siis takanapäin, vaik nukuttui tunteja kerty loppujen lopuks ehkä snadisti liian vähän.

Kivaa alkavaa viikkoo kaikille. Salkkaritki palas tauolta, hihi. Tosin joudun kattoo ne varmaan koko loppuviikon netistä, ku on niin paljon menoja, mut ei se haittaa! :) Nyt jatkan siivoomista, ku Samiki on niin ahkera ja duunailee tuol kylppärissä. Moi.

6 kommenttia:

 1. Oi apua ihanaa näytätte just niin äidiltä ja tyttäreltä kun voi! Tosi paljon samaa näköä!
  Ja ihanan näköstä ruokaa oh <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanko totta? Mun mielestä mus on tosi vähän äitin näköö, iskän enimmäkseen :D se ruoka ei pelkästään oo ihanan näköstä vaan myös taivaaaalllisen hyvää <3 sellasta, et viiminenkin haarukallinen on ihana makuelämys!

   Poista
 2. Kuulostaapa kyl kivalta viikonlopulta :) täällä toinen univelkainen kaveri! Tuli pyörittyy lauantai helsingissä kavereiden kans nii nyt kyllä unettaa :D mäki oon ihan et jeejee ku salkkarit jatkuu! :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep oli kyl tosi kivaa, sullakin ilmeisesti! :) Mä en tajuu ees miks katon niit salkkareit, ku se on oikeesti maailman huonoin, mut silti. Varmaan ku on aina kattonu, alusta alkaen.

   Poista
 3. kumman kannustama joukkue voitti? :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äitin eli Tappara. Se ei tosin uskaltanu hurrata siel kaikkien saipa fanien keskellä :DD

   Poista