Sivut

sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Xmas holiday

Tänään se alkoi, nimittäin kauan odotettu joululoma  Perjantaina 13 pv mul oli vuoden viiminen koulupäivä, mut olin tän viikonlopun viel duunissa. Nyt mul olis täydet 11 päivää lomaa niin töistä, ku koulustakin, lukuunottamatta muutamia etätehtäviä. Kämpillä aion tehä jotain remppaa viel alkuviikosta enneku lähen äitin luo Loviisaan! Ihanaa mennä moikkaa mun vanhoi ystävii ja kolmeks yöks äitin hellittäväks-lellittäväks. Ajattelin lähtee matkaan ens keskiviikkona, jonka jälkeen meen suoraan Samin ja niiden landelle joulun viettoihin. IHAN KÄSITTÄMÄTÖNTÄ, ET JOULU ON JO OVELLA. Lahjatki oon saanu melkein kaikki ostettuu parilla kerralla, eikä oo niistäkään tarvinu mitään stressiä ottaa. Voitto! Nyt tais tosin käydä niin, ettei päästäkään jouluks kotiin, vaikka oltiin ihan varmoja siitä. Elellään vieläki Samin porukoilla, koska keittiön kasaaminen ei ollukaan niin piece of cake eikä kylppärin vesieristäjä niin nopee ku ajateltiin. Jos mä en menis Loviisaan, ni asia vois olla ihan eri, koska mul ois ihan kokonaisii päivii aikaa tehä siel vaik mitä. Mut oltiin sovittu mutsin kaa tää jo ajat sitte, koska en oo nähny sitä ainakaa sataa vuotee ja onhan nyt joulukin. Ihan kamala ikävä.

Kelasin aiemmin, etten laita tänne enää mitään kämppä kuvia enneku kaikki on valmista. Mut ajattelin kuitenki nyt jotain raottaa pienen kollaasin merkeissä, ku mulla on niiiin hyvä fiilis, hihi  Niin ja siis kuvat on matkan varrelta, ei nykytilanteesta.

Mitäs tykkäätte? Saatteko mitään käsitystä mistään? :)

6 kommenttia:

 1. vau! todella upeen näköstä jo nytten! :) Mulla on vielä pari lahjaa ostamatta mutta hyvällä mallilla jo nekin hommat ja ens viikolla mennään sinne Ikeaaan nii saa senkin sit alta pois :) Mielettömän upee toi tiiliseinä!!! :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Ainii sä pääset sinne ikeaaan jee :)) meil menee kyl kaikki tommonen ens vuoteen, mut ei kaaoksen keskelle oikee mitää haluu ostaakkaan ;)

   Poista
 2. Missä huoneessa toi tiiliseinä sijaitsee? Olohuoneessa? Aivan älyttömän siisti!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljastan sitten myöhemmin :) nyt valmiina se on sata kertaa hienompi!

   Poista
 3. Moikka! Sulle on haaste blogissani :)
  http://camiinka.blogspot.fi/2013/12/blogi-haaste.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Tein itseasiassa just semmosen faktapostauksen, mut voinhan mä vaikka vastata noihin kyssäreihin :)

   Poista