Sivut

keskiviikko 13. marraskuuta 2013

Takaisin kouluun

Tänään oli mun vika harjottelupäivä päiväkodissa enkä meinaa käsittää sitä, etten huomenna meekään sinne enää :( Melkein itku tuli, kun lapset niin reippaasti halasivat ja vilkuttivat mulle. Yks niistä viel vilkuttaessaan huus "Hei hei, huomiseen!". Kumpa voisinkin jatkaa siel viel vähän aikaa edes. Viides viikossa kiinnyin niihin söpöläisiin ihan liikaa ♥ Onneks ens viikolla meen käymään viel arviointikeskustelussa, joten ihan lopullisia heippoja ei tarvinnu sanoa.

Leivoin täks päiväks aikuisten kahvipöytään porkkanakakkua ja suklaisia mokkapala-brownieseja ja sit ostin meijän ryhmän aikuisille rasian fazerin suomisuklaata. Lapsien kanssa leivoin yhdessä joulupipareita.


Mun ihana ryhmä oli tehny mulle aivan mahtavan kortinkin, johon oli kirjattu ylös elämän ohjeita, mun tosi hehkeitä kuvia, kehuja ja jokaisen lapsen peukalo-tonttu. Tollaset hetket on niitä harvoja, kun meen yksinkertasesti ihan sanattomaks. Oltiin kaikki ringissä, lapset laulo ja aikuiset piti omat pikku puheensa. Ohhoh. Kyl nyt on vähän haikee mieli, mut en kauaa täs nyt kerkee synkistellä, ku mul alkaa jo iltavuoro nesteellä ja sit koko loppuviikko onki töitä ja remppaa. Enää pari viikkoa muuttoonkin! Hurjaa ♥

6 kommenttia:

 1. Voi ei!!! Ihana ele pikkuisilta tehdä kortti, jää sullekkin konkreettinen muisto heistä vaikka tuskin se mielestäkään häviää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin oli :) <3 Joo ne oli tehny myös kirjanmerkin ajatuksena, etten unlohda heitä. Ihania!

   Poista
 2. oi ihana kortti! :) Itekkin muistan harjottelu ajan päiväkodissa ja kyllä sitä jäi kaipaamaan, on ne lapset vaan niin suloisia :')
  Voisit laittaa noiden herkkujen ohjeita tänne :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii on! :) Oot sä ammatiltas lähihoitaja vai? Voisin, voisin, mutkun ei millään kerkee. Tää bloggailu nyt on vähän satunnaista kaiken tän kiireen keskellä, mut koht helpottaa :)

   Poista
 3. Voi nam miten herkullisen näköset leivonnaiset oot loihtinu! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ne kyllä kaikki meni aika nopeesti, niinku aina kahvihuoneessa olevat herkut!

   Poista