Sivut

keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Kylpyhuoneen remppaa

Meil on nyt kylpyhuoneen purkamisvaihe lopullisesti ohi, joten voisin täs kohtaa vähän raottaa sitä sen etenemistä. Meijän kylppäri on aika pieni, semmonen pitkulainen ja hieman ehkä hankala. Oltiin ajateltu siirtää yhtä seinää 30 cm ulospäin, et saadaan kaikki kalusteet sinne järkevästi. Matkan varrella kuitenki selvis, et just se kyseinen seinä on kantava, eikä sitä siks voida siirtää yhtään mihinkään.

Eiks ollukin ihana kylppäri? Varmaan aika hyvän tovin ollut tollasenaan. Nyt viimeistään on aika päivittää se 2000-luvulle hahaha ;) Tosiaan Sami on meillä hoitanu ton kylppärin osuuden ihan kokonaan tähän asti. 

Voi sitä p*skan ja pölyn määrää minkä tollanen pienikin kylppäri saa aikaan, huh huh. Aluks Sami purki kaiken irtaimiston, sen jälkeen laatat ja sit avas lattian. Levylattian alta paljastu tuhatmiljoonaa jäniksen papanaa (jotain eristettä), jota sit lapioitiin ja imuroitiin jätesäkkeihin. Ihan käsittämätöntä. Niit jättisuurii jätesäkkejäkin tuli varmaan kymmenen. Vähintään.

Sit lopuks purettiin viel koolaukset ja imuroitiin niitä loputtomia papanoita. Tai siis Sami purki ja Sami imuroi.

Ja tänään kylppäri valmistui! Siis se purkuosuus eli meijän tän hetkinen osuus. Toistaseks jätetään tääkin nyt odottamaan, kunnes putkimiehet ja lattiamiehet on tehny hommansa. Viemäröinti pitää tehä uusiks ja lattiat valetaan. Sen jälkeen ammattilainen tekee meille myös uudet harkkoseinät ja vesieristeet. Me palataan kylppärin kimppuun taas kun on aika laatoittaa. Vähän kyllä jänskättää miten ehitään kaikki tuo ajallaan, ku kolmen viikon päästä meijän pitäis kuitenki jo asua tuolla.... :D Huiiiiiiii. Nyt viimeistään on hyvä tutustuu siihen laatta- ja kaluste valikoimaan ihan oikeesti ja tehä niitä valintoja suuntaan tai toiseen. Pitäkää peukkuja!

6 kommenttia:

 1. Seuraan mielenkiinnolla teijän remppaa enkä malta odottaa et se on valmis ja pääsen kyläilee!! :) Melissa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee kivaa! :) mäkää en malta odottaa, et mä pääsen taas teille kyläilee. Siihen menee taas pieni ikuisuus.

   Poista
 2. ohhoh te tosiaan vedätte koko kämpän maan tasolle ja rakennatte uuden :D Tsemppiä ja jaksamisia sinne! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keittiö ja kylppäri tulee kokonaan uusiks joo :) sit jotain seiniä uusitaan, ku on niin huonossa kunnossa. Aika paljon on pohjatöitä, ku on niin vanhaa kaikki :D kiitos paljon!

   Poista
 3. Tälläisia postauksia on kiva lukea.Valmis postusta odotellessa :)

  http://kaika85.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla :) mä ajattelin, et nää on varmaan ihan tylsiä juttuja ja varmaan onkin monen mielestä. Kiva kuulla, et jotkut kuitenki tykkää!

   Poista