Sivut

sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Keittiön remppaa

Moikka moi ihanat lukijani ♥ Tänään ajattelin tulla raottaa tänne vähän keittiön remontin etenemistä. Keittiö onkin tosi hyvässä vauhdissa (lukuunottamatta tilattuja kaapistoja, jotka tulevat vasta joulukuun tokalla viikolla ja me muutetaan marraskuun vikalla viikolla). Tiedettiin se siis kyllä jo tilausvaiheessa, koska keittiöiden minimi toimitusaika oli neljä viikkoa. Muistatteks te kuinka mä täälläkin avauduin, että millainen meijän keittiöstä sit oikein tulee, ku Sami halus tummaa ja mä tietty valkosta. No me tehtiin kompromisseja ja meille tulee molempia miellyttävä kokonaisuus. Keittiö laitettiin tilaukseen jo 4.11, mut se tulee vast siinä 9.12 tai 10.12, eli toimitusaika meil tuli olemaan kaikenkaikkiaan viis viikkoo. 


Eli siis keittiös on tehty kaikki pohjatyöt valmiiks yhtä seinää lukuunottamatta. Ens viikolla Sami levyttää viimisen seinän, jonka mä vaan nauhotan. Sitä ei tarvi nauhotusten jälkeen enää kittailla tai hioo ollenkaan. En ees aio pohjamaalata sitä. Koko seinän olis tarkotus jäädä kalusteiden taakse piiloon, joten kaiken järjen mukaan peitän vaan saumat, jottei sinne pääse mitään mitä sinne ei kuulu. 

Vanhas keittiös tosiaan oli puol paneelit ja yläosa sellast kovaa röpelöistä maalia. Ei auttanu muu ku vetää vanhat levyt alas ja laittaa uudet tilalle. Luultavasti huomenna mä meen pohjamaalaa ton puisen katon valkoseks ja ostaa keittiön seiniin tulevan pintamaalin.

Ikkunoista viel sen verran, ku menin ostaa sitä maalii ni eteen tuli päätös, et valkoinen vai listavalkoinen? Vanhat listat, ikkunat ja ovet oli sil hetkellä tosi rumat, kellertävät ja likasen näköset. Mietin, et onkohan listavalkonenki liian kellertävä, ku mä kuitenki tavottelin puhdasta ja kirkasta valkosta. Sit mietin meijän tulevii seiniä, jotka ei oo valkoset (SANOO VALKOSEEN SISUSTUKSEEN VANNOUTUNUT IHMINEN!?!?), ni päätin kotiuttaa sen puhtaan valkosen purkin, koska sit se väri korostuu kivasti vähän tummemmista seinistä. Mut jos olisin maalannu meijän seinätki valkosiks, niinku alkuperäinen suunnitelma oli, niin puhtaalla valkosella maalatut ikkunat ois ihan salee korostunu tosi typerästi sieltä. Joten. Tein toivottavasti hyvän ratkasun tässä asiassa. Ikkunankarmit on myös maalattu TAHALLEEN ikkunalasien päälle, koska niin lopputuloksesta tulee siistimpi ja se maali tiivistää samalla myös saumat/reunat. Aion tietty viel viimeistellä ne ikkunaan osuneet maalit suoriks semmosen työkalun nimellä, mitä en nyt muista.

ENÄÄ KOLMETOISTA PÄIVÄÄ MUUTTOON, APUAA ♥

6 kommenttia:

 1. Näitä remppapostauksia on mukava lukea! Se jotenki näyttää käyvän niin näppärästi teiltä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, koska ne ei ihan hetkeen lopu! :D

   Poista
 2. Ihanaa kun olette ihan kunnolla työn touhussa ja rakennatta yhdessä omaa kotia, että saatte siitä juuri teidän näköisen :) Itsekkin ollaan ukon kanssa miettimässä asunnon ostoa, mutta lainan saaminen vähän mietityttää :) Olen niin iloinen teidän puolesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan tää aika ihanaa kieltämättä! <3 Oi kivaa, toivottavasti onnistuu :)

   Poista
 3. Oot niin ihanan pirtee aina kaikissa kuvissa :)! Teiltä toi remppa tosiaan näyttää sujuvan paremmin kuin hyvin :D En malta oottaa lopputulosta :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahha kiitos! En osaa olla kunnollinen :D Joo remppa sujuu paremmin kuin hyvin. Hyvä siit tulee, ku sen tekee ;)

   Poista