Sivut

torstai 28. marraskuuta 2013

24h vuorokaudessa ei riitä

Moikka taas pitkästä aikaa ihanat ♥ Nää viimiset viikot ennen varsinaista muuttoa on ollu vähän todella kiireisiä enkä siks oo kerenny ollenkaan koneelle. Olisin halunnu jakaa paljon enemmän mun ajatuksii ja vaihtoehtoi täällä liittyen just tähän remonttiin, mut ei kyllä ihan ensimmäiseks, toiseks eikä edes kolmannekskaan tullu mieleen mikään koneella istuminen. Hyvä ku koulussa kerkee käymää, hahah. Kaikki vapaa-aika menee remontissa, ajatellessa sitä tai suunnitellessa sitä. Välillä käyn tekee myös työvuoroja eli mitään sohvalla löhöilyä tai telkkarin tuijottamista kaiken tän härdellin keskellä en oo ehtiny ajatellakaan. Luojan kiitos meil ei oo lapsii eikä eläimii, ku jotenki se vastuu täst omasta navastaki tuottaa vaikeuksii. Meil esim. ruokailujen välit on helposti sitä 10 tunnin luokkaa eikä lämpimää ruokaakaan oo tarjolla. Yleensä sen nälän huomaa vast siin kohtaa, ku alkaa päässä heittää ja voimat loppuu. Eikä sitä ruokaakaan oo niin helppo tehä, ku lähes kaikki kamat on muuttolaatikoissa. Oon syöny mun aamupuurotki nyt haarukalla, ku epähuomiossa pakkasin kaikki lusikat jo pois, oi voi. 

Me muutetaan kuulkaas jo YLIHUOMENNA. Tän vuokrakämpän pitää olla lauantaina klo 15 mennessä siivottu, koska heti silloin tulee uudet asukkaat. Oikeesti meil piti olla aikaa muuttaa ihan iltaan asti ja silloin jo mietittiin, et miten hemmetissä me muka keretään. Nyt sitä luovutusta aikaistettiin siihen kolmeen, niin voitte varmaan kuvitella mitä mä siitä taas ajattelen. Mahdotonta. Yksinkertaisesti mahdotonta. Mut ei auta itku. Meen heti tän tekstin kirjotettuani ostaa maalit makkariin, maalaamaan ne seinät ja viimeistelee keittiön ja olkkarin. Postailin aiemmin tänne olohuoneen, kylpyhuoneen ja keittiön etenemistä, mut vaiheet makkarista ja eteisestä jäi kokonaan pois. Siihenki syynä kiirekiire, valitan. Kaikkialle on kuitenki tehty ihan samoja pohjahommia, joten säästän teijät nyt niiltä vaihekuvilta. Lisään kuitenki kaikista sitten ne ennen ja jälkeen -kuvat, mitä monet on jo innolla odottaneetki. Mul ois kuitenki nyt jo pari aika kivaa kuvaa puhelimessa olkkarist ja makkarista, mut pidän ne pimennossa siihen asti kunnes kaikki on valmista. Vaikka me periaatteessa muutetaan jo ylihuomenna, ni me ei silti päästä 'asumaan asumaan' sinne. Vähän harmittaa, mut tosiaan keittiökalusteet tulee vast parin viikon päästä eikä kylppärikään oo valmis viel pitkiin aikoihin. Harmittaa sen kylppärin lattiavalun pitkä kuivumisaika, mut minkäs teet. Yövytään väliaikasesti Samin porukoilla, mut vietetään kuitenki suurin osa päivistä siel kämpillä. Voidaan sit jo ihan hengailla hengailla siellä, koska remppa on koht melkein valmis muilta osin. Huomenna roudataan kamat, ylihuomenna suoritetaan loppusiivous ja sit muutetaan. Ihan huippua!

Meijän kodista tulee niiin hieno ♥

Ps. Kiva mennä maalikauppaan naama puol turvoksissa muutaman revityn viisaudenhampaan jälkeen. Siks täs välis tänne kerkesinki tulla tänne päivittelee blogia, koska en saanu just puhua, juoda enkä syödä mitään. Näytän ihan norsulta ja oon muuten tosi nälkänen. Apua.

9 kommenttia:

 1. Onnea uuteen kotiin :) Ihana seurata teidän remppailua! :)

  VastaaPoista
 2. Tuntuu, että siellä Lappeenrannassa on kaikki asunnot remonttitarpeessa, nimittän just avopuolison veli perheensä kanssa kävi joku aika sitten asuntonäytöissä, niin todella monessa paikassa asunnot oli huonossa kunnossa tai muuten vaan jäänyt muinaisaikaan.

  Löysivät sitten asunnon, mutta siinäkin on vielä sitä remppaa + pihahommia ensi vuodelle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijjaa :D no ehkä se budjettiki kertoo jonkun verran. Halvalla kun ei saa valmiiks rempattua, ainakaan hyvältä sijainnilta. Mut meijän tarkotus olin nimenomaan just ettii mahollisimman paljon rempan tarpeessa oleva asunto hyvältä alueelta. Aikamme etittyä löydettiin täydellinen! :)

   Poista
  2. Niimpä, itsekkin haluisin tulevaisuudessa omakotitalon, missä olis remppatarvetta :)

   Poista
 3. Mun mielestä kuulostaa vallan hauskalta kiireellisesltä vaiheelta elämässä, pisti haaveilemaan :D mutta ehkäpä eri sitten kun oikeasti olen joskus tossa tilanteessa! tsemppiä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sori, en oo kerenny/muistanu tulla vastailemaan tänne, ku julkasen kommentit yleensä puhelimella ja sit ne unohtuu :( joo ihan hauskaahan tää on! Ei käy aika pitkäks eikä ehi kyllästyy ;) aina on jotain tekemistä ja koko ajan mennään eteenpäin. Ihanaa kivaa <3

   Poista
 4. Mä en millään jaksaisi odottaa valmis asunto kuvia :)

  http://kaika85.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä taas en millään jaksais odottaa valmista asuntoa! :DD

   Poista