Sivut

keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Millainen keittiö?

Moi taas, pitkästä aikaa! Meijän remppa etenee ihan kivasti. Ei olla nyt keretty olemaan siel ihan niin paljon, koska ollaan juostu täs lähiaikoina kaikenmaailman keittiö asioilla ja sit mul on ollu viel iltasin välil töitä. Siis apua, meijän pitää NYT päättää millanen siit keittiöstä kokonaisuudessaan tulee. Tilaus pitää laittaa eteenpäin, jotta se tulee sit ajoissa toimitettua. Tai ei se siltikään kerkee ennen meijän muuttoa, mut kyl me muutama päivä ilman keittiötäkin pärjätään. Kahta viikkoa tuskin ei. Tai ei ainakaan haluta pärjätä. Ollaan kilpailutettu muutamia keittiöitä, katottu lukuisia vaihtoehtoja ja tehty kompromisseja molempien mielipiteitä kunnioittaen.

Mä haluun vaaleeta ja Sami tummaa. Niinku melkein aina ihan kaikessa. Siks varmaan tälläki hetkellä asutaan mustavalkosessa kodissa, heh. Mut tohon uuteen kämppään aion kyl vaikuttaa enemmän, ku tähän nykyiseen. Tai oonhan mä täälläki pikkuhiljaa omin rahoin ja päätöksin vaihtanu tekstiilejä tummista vaaleiks seuraillen samalla miten Sami siihen suhtautuu. Eipä sitä ihan hirveesti oo kiinnostanu, ku kyse on ollu kuitenkin mun omista rahoista eikä mikään oo ollu siltä pois. Nyt uuden kämpän valinnoissa on vaan se ero, että rahat on yhteisiä ja päätöksetkin sen mukaisia.Keittiö ollaan päädytty ottaa vaalein ovin. Mietittiin jonkun verran tummia alakaappeja ja vaaleita yläkaappeja, mut tummat kaapit ei olis niinkään sopinu siihen tasoon minkä haluun siis mun mielestä ei sopinu. Valkoinen on vaan niin toimiva. Jos saisin valita, mun kodissa olis melkein kaikki valkoista, ah <3 Noniin, mut koska Sami ei haluu keittiön yleisilmeestä pelkkää valkoista, niin ollaan päätetty ottaa kodinkoneet mustina allas mukaan lukien. Myös välitilan laatat tulee jollain muulla kuin valkoisella. Ainakin toistaseks ollaan päätetty niin. Maalaan seinät myös luultavasti jollain neutraalilla värillä, joten silloin yleisilme ei todellakaan oo pelkkä "tylsä" valkoinen, Samin mielestä siis tylsä. 

Nappasin noi kuvat nopeesti vaan vähän suuntaa antavaks. Palailen paremmilla ja useemmilla inspiraatiokuvilla ja todenmukaisilla materiaaleilla sitten, kun kaikki on päätetty eli jo tällä viikolla. Sit voisin vilautella niitä etenemiskuviakin sieltä kämpiltä! Vähän tylsää teijän muuten ois seurata mitään, jos en ilmottele mistään :D Palataan!

4 kommenttia:

 1. Niiin ihana toi siun tyylinen keittiö, just ton näkösen miekii haluisin, tollanen ihanan lämminsävynen, tosin siihe vois lisätä ton viinikaapin Samin kuvasta, haha :) t: Maria ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin just semmosta lämminsävyistä mä haenkin..hahah sinä ja sun viinikaappis! ;D

   Poista
 2. molemmat on hienoja keittiöitä mut tykkään tosta sun tyylisestä enemmän, se on lämmin ja kodikkaan oloinen kun toi toinen sitte taas enemmän semmonen moderni ja kylmä, u know? :D
  Toivottavasti pääsette hyvään yhteisymmärrykseen :) <3
  Hemmetti mäkin haluun OMAN talon jota remppailla mieleiseksi :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrän hyvinkin :) Päästään me. Ollaan siis jo päästy eikä tullu edes riitaa! No hemmetti, kyllä säkin vielä saat :D <3

   Poista