Sivut

tiistai 10. syyskuuta 2013

Landella


Ihanaa syyskesää vaan kaikille! Viikonloppuna oli ihan sairaan kivat kelit, joista nautiskeltiin rennosti mökillä, niinku taisin viimeks jo mainita. Kummatkin meist pysty myös vastustaa niit Samin tädin leivoksii, eikä sorruttu mihinkään, jee. Eikä oo muuten tehny tiukkaa nyt alkuviikostakaan, koska meitsi sai viimein tän kauheen räkä-flunssa-kuume - taudin. Viikko sit alko jo kuume nousee, mut se meni paris päivässä onneks ohi. Sunnuntaina kuitenki kaikki alko taas uudelleen ja paljon pahempana, ja siitä asti oonki ollu ihan koomassa; vuoroin alilämmössä ja vuoroin kuumeessa, mut silti koulus ja duunissa.

Siis ihan oikeesti tää on niin jäätävää. Mun silmät turpoo päästä ja nenänpieletki alkaa olee jo aika herkillä. Oon koko ajan väsyny ja keskittyminen kouluun on vaikeeta. Töissä karkotan kaikki asiakkaat ja kotona käyn vaan nukkumassa. Tuntuu et en saa läksyjäkään ajoissa valmiiks ja uusia tulee jo joka tuutista. Onneks tää on kuitenkin vain väliaikaista. Kohta kuitenkin helpottaa, alkaa taas etäviikot ja työvuorot vähenee. Täl hetkellä kaikki vaan tuntuu niin hemmetin vaikeelta ja puuduttavalta. Mut onneks mul on kuitenki maailman paras poikaystävä, joka siivoo ja kokkailee ahkerasti kotona. Mä en tosiaan tiedä, miten mä pärjäisin ilman sitä. Puss!


 HYVÄÄ YÖTÄ, PYSYKÄÄ TERVEINÄ ♥
6 kommenttia:

  1. Voi ei, paranemisia sinne! Aivan mahtavia kuvia oot möksältä ottanut :) Hiljaisuuden jälkeen palasin takaisin tänne lukemaan sekä kirjoittelemaan taas itte!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) eläimist on aina kiva ottaa kuvia! Joo kivaa :D

      Poista