Sivut

tiistai 16. heinäkuuta 2013

Särkänniemi

Noniiiiin, vihdoin kykenen koneelle ja vieläpä tänne blogiin asti jeee. Ajattelin oikeesti jo sunnuntaina, ku palasin takas himaan, tulla kertoo teille jotain reissu kuulumisia, mut armottoman päänsäryn vuoks menin ihan älyajoissa nukkumaan eli se sit luonnollisesti jäi. Myös eilen yritin kovasti iltavuoron jälkee pinnistellä koneelle, mut arvatkaa vaan tuliks päänsärky vol.2 viel armottomampana ja kovempana ku silloin sunnuntaina?! Typerää buu.

Mut nyt mä oon tässä, mulla on aikaa eikä säre päätäkään, hahah :D Meijän reissu starttas siis toissa viikon perjantaina 5.7, ku mul alko vapaa viikonloppu. (Vast maanantaina 8.7 mul alko virallisesti 7pv:n loma eli yhteensä 'lomaa' oli se 10pv) Ajettii Lahden kautta Ylöjärvelle mun mummun ja vaarin luo koko viikonlopuks, vitsit kuin fiilareis mä olin ♥ Sami ei ollu koskaan käyny siel kesällä ja tyyliin kerran talvella tän koko meijän reilu kolmevuotisen suhteen aikana....Me niin rentouduttiin! Mut joo, vklp:n kohokohta oli kuitenki ehdottomasti sunnuntain särkänniemi-päivä Tampereella! Palailen vaik myöhemmin niihin mummulan meininkeihin, nyt kuitenki kuvapläjäys huvipuistoilusta :))

Kuvat on otettu iphonella ja digikameralla, koska en uskaltanu raahaa järkkärii messiin. Sori :(Lähettiin särkkikseen kaksin, mikä oli mulle ihan uus juttu! Vähän eri meininki ku silloin pienenä jättisuuren porukan kaa, mut huippuahan siel oli näin 'aikuisenakin'. Nyt ei vaan ollu mikään megakiire joka paikkaan, niinku silloin muksuna aina ja kokoajan!!, koska osattiin jo ihan fiksusti ihan ite päätellä mitä kaikkee kuudes tunnis kerkee tehä :D


Eka me kierrettii ihan innoissaa kaikis laitteissa siihen asti, et meil tuli nälkä. Sit me safkattii siin pizzeria pellessä ahneet napamme järkyttävään ähkyyn, jonka jälkeen pyörittiin delfinaarioon kattoo sitä-aina-ihan-pakollista delfiini esitystä. Mut se on oikeesti joka kerta aina yhtä kiva!! :D Ja koska meijän hiilarimätöt ei ollu näyttäny viel pienintäkää merkkii sulautumisesta, käytii viel siel koiramäessä käppäilemäs ja silittelemäs eläimii. Ja sit taas laitteisiiiin! Tunti ennen sulkemisaikaa lähettii sielt vekka ja mummulaan päästyämme rojahdettiin riippumattoon loikoilee. Rankka päivä. Ihana päivä. ♥

4 kommenttia:

 1. Voi miten teillä näyttää olleen kivaa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin meillä olikin! Ihan tosi kivaa :)) <3

   Poista
 2. Todella ihana paita ja shortsit on maukkaan väriset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) mun piti tehä sellanen 'uusii vaatteita' postaus jo ajat sitten, mut sit se vaan jäi ja jäi. Noi shortsit siis ostin silloin kans, vaan kympillä normaalihintasina h&m:ltä!

   Poista