Sivut

keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Pipefest 2013

Noniiin moikka moi! Viime viikonloppuna me tosiaan oltiin siel Himoksella ihan täysis festarimeiningeissä. Aurinko paisto nimittäin koko neljä päivää täysin pilvettömältä taivaalta ja voin kertoo, ettei tarvinu kylmästä kärsiä hetkeekään. Meit oli mukana yheksän hengen porukka ja oltiin pikkubussilla liikenteessä. Aika vaivattomasti meni kauppareissutki keskustaan, ku kaikki mahtu samaan kyytiin! Tilastakaan ei ollu puutetta, joten saatiin kuljetettuu helposti Leevin jättisuuret stereot, pari aurinkotuolii ja pikku grilliki meijän omien kamojen lisäks mukana.Mainitsinkin viime postauksessa meijän mökin sijainnista ja se tosiaankin oli ihan siinä pääporttien vieressä JA päälavaa vastapäätä. Oli ihan okei grillailla mökillä ja kuunella samaan aikaan artisteja lavalta. Ja jos oikeen alko laiskottaa eikä jaksanu kävellä sitä 100m porteille, nous vaan tikapuut ylös mökin katolle fiilistelemään aurinkoo ja sitä live musiikkii. Oli meinaan ihan täydelliset näkymät! Mua alko jopa yks päivä suihkussaki naurattamaan, ku huomasin et hyräilen jotain (en muista mitä) kappaletta ja sit tajusin, et se musiikkihan tulee just parhaillaan sielt lavalta hahahah.

Ruokapuolesta vastas meijän ammattikokki, joten saatiin nauttii koko festareiden ajan huippuhyvästä safkasta! Ja pitäähän nyt syömisten vastapainoks huolehtii hyvästä nestetasapainosta ;) Kyllä tais mulla yks jos toinenki siideri sihahtaa. Nautin ihan täysillä ihan kaikesta, enkä miettiny mitään terveellisyys juttuja. Makkaraa, jätskii, suklaata, sipsii, grilliruokaa ja breezerii ooooooi kyllä!


Kaikki edelläolevat kuvat on siis tulomatkalta ja mökkialueelta, järkkärillä otettuja. Ite festarialueelle sitä järkkärii ei saanu ottaa mukaan, joten seuraavat kuvat on sit puhelimella otettuja ja kahteen kollaasiin tiivistetty. Aika paljon niitä enemmän ja vähemmän tyylikkäitä kuvia ja videoita loppujen lopuks kerty koko reissusta, vaikkei se valokuvaus nyt ihan listan kärjessä ollukkaan :DReissu oli mitä mahtavin, kiitos siitä teille mun ihanat ystävät ♥  
 Ja kiitos Sami myös sulle ku oot jaksanu katella mua jo 3,5 vuotta, pus pus ♥ LOVE JENNA ♥


6 kommenttia:

 1. Ää ko näyttää olleen huippureissu! :) Kivoja kuvia!

  VastaaPoista
 2. Ihanan kuulonen sekä näköinen reissu! :)

  jenninvuodatus.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä jos fiilis välittyy sinne ruudun toisellekkin puolelle :))

   Poista
 3. harmittaa ihan törkeesti etten päässyt mukaan! :'( Noh, ehkä ens vuonna sitten?.. :) -Lotta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä :( Onneks aina tulee seuraavii kertoja ;)

   Poista