Sivut

tiistai 14. toukokuuta 2013

Kehitystä

Oon varmaa aiemminki maininnu et huhtikuu meni treenien osalta vähä löysemmin, ku mikään muu kuukausi. Syitähän olis vaikka kuinka, mut en todellakaan ala puolustelemaa mitään! :D Sen sijaan ajattelin nyt jatkaa taas vähä kovempaa, et kesäl vois huoletta makoilla niis bikineis hahah..mä vähän kyl epäilen sitä, mut tavotteet pitää olla korkeella, eiks ni? ;) Otin kuvan äsken jännittäen mun käsiä ja selkää. Mullahan on ollu aina ihan olemattomat käsilihakset, puhumattakaa selästä! Ennen rintsikatki puristi sellaset pienet takatissit sinne selänpuolelle ja se ei kyl ollu ollenkaa imartelevaa, voin kertoo :DD Nyt kädet ja selkä on väkisinki saanu treeniä ja kehitystä tapahtunu, tosin ilman jännitystä en huomaa ku hiuksen hienon eron.
Mut jännittäessä sielt alkaa näköjää jo pilkistää jotain pientä. Treenit on siis menny perille, wuhuu! :) Täst on hyvä jatkaa eteenpäin kohti sitä unelmakroppaa.

Nyt mä venailen Samii duunista, sit me lähetää mökille yöks! Tuol pihal on +20 ja aurinko on paistanu aamust asti ♥ Pyöräilin salillekki t-paidas, eikä se viima ollu ees yhtään kylmä. Ehkä mä uskaltaudun heittää sen talviturkin tänää hyrrrr. Tai sit mä vaa kastelen varpaat ja juoksen iho kananlihal saunaan :DD Nii..sillee se varmaa todellisuudes menee...

Terkuin vilukissa-Jenna

17 kommenttia:

 1. Herranjestas, ois täälläki nui lämmintä! Täällä ei näy aurinko ja mittarissaki vaan hurjat +6. Hyvä, et uskaltauduin käväsee parvekkeella ja hirvee tuulihan siellä oli, hurr.

  Terv. toinen vilukissa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Missä päin noin kylmä on? :o

   Poista
  2. Pohjois-Pohjanmaalla :D suomen siperiassa

   Poista
  3. Okei, no se selittääki paljon :DD

   Poista
 2. Hyvältä näyttää lihakset! Sain taas motivaatiohippusen. :D Ihana sinä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Hassuu, jos pystyn vaikuttaa jonkun motivaatioon! Sinä oot ihana<3

   Poista
 3. Oih, kyllä sullakin tuloksen näkee vaikka sokea olisi. Upeaa ! ♥

  VastaaPoista
 4. Oho, onnistuin ilmeisesti poistamaa pari kommenttia. En tahalleen, anteeks :D

  VastaaPoista
 5. Kivalta näyttää toisaalta, mut jotenki vähä miesmäiseltä takaa :). Ei saa ottaa pahalla. Hyvä se, että treenaa. Todellakin tavoitteet pitää olla korkealla, se ainakin tuntuu auttavan tekeen töitä enemmän! Minul ainaki motivoi korkeet tavoitteet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäki vähä säikähdin, ku näin tän kuvan. Mut niinku jo mainitsinki, ni jännittämättä ei oikeesti huomaa melkein mitää eroo! Ja nii, tavotteet on hyvä olla korkeella, mut välitavotteetki on tärkeit ja mä oon jo saavuttanu kaks :)

   Poista
 6. omg Jenna, oot koht möykky :D munki pitää varmaan ottaa joku tällanen kuva et nään edistyksen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah täs kuvas vaa :D en ollu koskaa ees vaivautunu ottaa mitää tälläst pullistelu kuvaa, koska ei oo ollu mitää näytettävää. Nään kehityksen kaikkialt muualt paitsi seläst, ni siks kamera on hyvä apuväline sinne mihi silmät ei 'yllä'. Ota ihmeessä!! Mäki ihan hämmästyin tuloksista :D näkyispä jotain ilman jännittämistäki....

   Poista
 7. oooh kuin on hyvännäköstä taas, motivaatio puskeee taas ny mullaki hehe!!! :--)En voi olla mainitsematta että ompas sulla paljon luomia :D menee vähän out of contention mutta poikkis kyllä kiusaa että mä oon vähän sellanen josta tulee mummona vanhainkodissa luomienlaskija eheh...:DD:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) No aijjaa! Mul on ihan JÄRKYTTÄVÄSTI luomia ja niit tulee koko ajan vaa lisää ja lisää...huomasin et ainaki aurinko on yks osasyy siihen ja myös tietty se et meijän suvus kaikil on niit tosi paljon :D

   Poista