Sivut

maanantai 1. huhtikuuta 2013

Suuria suunnitelmia ja hillitsemätöntä jännitystä

Nyt alko mun kahen päivän vapaat, joten saan taas hetkeks hengähtää. Pääsiäispyhät on siis vietetty kiltisti duunissa ja vähä salillaki eli oon missannu joka ikisen aurinkoisen ilman, joita meille niin moneks päiväks peräkkäin suotiin, äh! Mut ei se mitää, huomen on kiva päivä. Vaikkakin kiireinen. Mut työkiireet ja vapaa-ajan kiiret on kuitenki kaks ihan eri asiaa. Pakonomasel suorittamisel ja omaehtosel miellyttäväl tekemisel on kuitenki eronsa.


Ois mul sit asiaaki. Semmonen astetta isompi juttu. Mul ei oo siis kylläkään yleensä tapana hehkuttaa mitään, jos mikään asia ei oo viel varmaa, MUTTA mä oon niiin superisti innoissani täst koko jutusta, etten pysty vaikenemaan! Me nimittäin laitettii vähä isommat vaihteet päälle ja halutaaki ostaa PARITALO perus kerrostalokaksion sijaan.

Taustatietoa: Asutaa nyt siis vuokralla kesään asti ja Samin intin jälkee suunnitelmissa ois ostaa oma asunto.

Löydettii täydellinen: Se on vanha, maailman huonoimmas kunnos ja näyttää kuolemalta. Kuulostaaks hyvältä? :DD Sijotuksena kyllä. Ostetaa halvalla, myydään kalliilla. Sen lisäks se on loistava paikka elää ja olla. Omakotitalo, oma piha, lähellä keskustaa....ei seinänaapureiden yömekkaloita, minkäänlaisii kympin hiljasuuksii eikä yhtiövastikkeita..Saatais asuu rauhassa ja kasvattaa perunoita. Meijän huolena ei ois enää se, saataisko asuntoo lasitetul parvekkeel tai parvekkeel ylipäänsä, vaan me saatais koko piha! Terassilla tietty, ah Ja ainii, viel lisää taustatietoa: Me ei siis oltais ostamas sitä kahestaan, ei todellakaan. Meit ois neljä, meil ois omat puolet..mut yhteinen piha, autotalli ja saunaosasto. Me muutettais siihen Samin siskon ja sen poikaystävän kaa, joten mitää tuikituntemattomiikaa täs ei oltais. Päinvastoin.

Mut niinku sanoin, mikään ei oo viel varmaa. Keksittii tää juttu vast tänään. Tarkemmin ottaen viis tuntii sit, eli joka ikinen asia on viel perusteellisesti käsittelemättä. Tilattii kuitenki samantien kohteen esittely, koska jostainhan se on alotettava. Me ollaa nyt kaikki täst niin innoissaa, et lopult kuitenki selviiki, et se talo on aivan umpihomeessa ja meijän suuren suuri mahtiprojekti loppuu ennenku se ees pääs alkuunkaan. Mut onneks mun ei tarvi nyt murehtii sitä, vaan meen hyvillä mielin nukkuu ja herään ilosena huomiseen päivään!
Öitä 


Mut mitäs mieltä te muut ootte tästä? Mä en oo tyhmä, vaan mä oon spontaani ja valmis tekee duunia mun unelmien eteen! 

Ja huhuu mun oikeen elämän ystävät, kertokaa teki mielipiteenne, koska en jaksa eriksee kaikille viestitellä? ;) Mä tiedän, et luette tän joten puhukaa. Ootte tähän asti vaiennu, vaikka teilläkin on lupa kommentoida 

33 kommenttia:

 1. Heei tosi huippu juttu! Remppaaminen on kivaa, saa tehä just semmosen ku haluu, sit teil ois oma piha mis grillaa kesäl ja kaikkee! Sounds good :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan! :) Maalari ja sähkömies on aika hyvä combo, luulisin. Meki jo fiilisteltii kaikkii grilli-iltoja kavereittenkaa, vähä ois siistiiii. Mut, ei viel mennä asioiden edelle :D

   Poista
 2. Joo no mun mielest ei oo mitää tyhmää unelmoida, vaa just ihana et ihmisil on unelmii ja niitten eteen tehdään töitä! Pidän peukkuja et kaikki menee hyvin ja tää unelma tosiaan toteutuis!:)

  VastaaPoista
 3. Luulen Jenna et täs ois nyt vähintää skype-keskustelun aika, ei tällästä täällä blogissa puida!!:D

  -Katri

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helpompi mun oli tääl tällee kaikille kertoo, ku jokaiselle erikseen ;) Joo puhutaan vainnn, vaikka huomenna? Me saatii nimittäin illaks näyttö sinne, ni sit mul on paljo enemmän kerrottavaa! :))

   Poista
  2. Niiiin toki, mut meinasinki sitä jatkokeskustelua!:D

   Poista
 4. Hieno juttu!

  millee toi lainanotto teil menee, onko teil säästöjä vai takaajat? Ois kiva tietää ku oon itse aivan tietämätön näistä asioista ja joskus oon kans ostaas taloo :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on!

   Meijän raha-asiat ei kuulu tänne kyllä mitenkää, joten en aio niitä sen enempää täällä myöskään spekuloida. Kaikki ku on muutenki viel ihan auki :)

   Poista
 5. Kuulostaa huipulta!! Meillä on poikkiksen kanssa pieni ahdistus että mitä tapahtuu kun M palaa joulukuussa lomilta? Ollanko tässä ny oikeesti niin aikuisia että omaa kämppää ja lapsia kehiin :--DD omituista ja jännää!!! Peukkuja teille :)

  http://meanwhileintre.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis palaa intistä vai mistä lomilta hä? :D On tää aikuistuminen kyl kieltämättä aika jännää/pelottavaa, mut silti niin kivaa saada tehä ite isoi päätöksii ja ottaa vastuuta! Kiitos :))

   Poista
  2. hehehe niin siil palaa ihan kotiin eikö lomilta mitähämmää selitän :D:D:D

   Poista
 6. Kivalta kuulostaa. :) Tommone rampallaa oleva talo on siit kiva et sitä voi laittaa just sellaseks ku haluu :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä, se on kyl just sitä mitä halutaan. Paitsi ei kyl oltu ajateltu ostaa NIIIN huonos kunnos olevaa asuntoo, ku toi ehdolla oleva, mut sitpä ainaki saatais laittaa ihan kaikki uusiks ja just sillee ku halutaan :)

   Poista
 7. ymmärinkö ny oikein että te ostaisitte sen koko talon ja te asuisitte paritalon toisella puolen ja samin sisko toisella puolen? vai mitkä noi yhteiset saunatilat jne on.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ostettais se niiden kaa puoliks ja ne asuis siin toises asunnos. Mut sit se alakerta eli maanalanen puoli on yhteinen. Siel on just se sauna ja autotalli ja jotain avointa tilaa :)

   Poista
 8. On muute pitäny kysyy et miten saat tähän sen kuvien kopiointi-suojan? Haluisin kans sellasen, ettei omat kuvat levii missään netissä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Öö mä googletin ohjeet ja toimin niiden mukasesti. Eli ei muutaku nörtteilemään! :)

   Poista
 9. Jihuu!! Musta ihan loistava idea koska ootte nii hyvii remppaa ku toinen osaa toista ja toinen toista :) mut muistan ku viimeks tosta oli puhetta et mikset aluks ollu innostunu tosta suunnitelmasta... ;) Melissa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa nii no silloinku suunniteltii sitä (tai ne kaikki muut suunnitteli), ni must ei vaikuttanu unelmalta asuu SEINÄNAAPURISSA samin sukulaisten kaa?! Ja miten sami ees haluu asuu niin lähel sen siskoo....mut. Nyt ku oikeesti mä löysin sairaan hyvän, sellanen mist kaikki hyötyy rahallisesti ja se on todellaki kannattava hankinta, ni mäki oikeesti innostuin. Ei se ollukkaa niin paha idis. Sitä piti näköjää vähä sulatella.

   Nyt mä vaa toivon ja rukoilen, et me saatais se! Mut sen viel sanon, et riidoilta ei varmast vältytä. Meit on kuitenki neljä ja kaikil varmast eriävät mielipiteet asioista. Siltikin se ois niiiin siiistiiiiiii! :)))

   Poista
 10. Voi tuo sun nahkatakki on tosi kiva!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos, löysin sen viime syksynä! :)

   Poista
 11. Oi tuo nahkatakki on ihana!:)

  http://sofiawilhelmiina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 12. En tarkoita tätä pahalla, mutta mikäli teillä ei ole minkäänlaisia säästöjä, niin en kannata noin nuoria ostamaan asuntoa, vaikka ette kahdestaan ostaisikaan, koska blogiasi seuranneena olet sanonut, että poikaystäväsi aikoo vielä opiskella. Mielestäni teidän kannattaisi vielä säästää jonkinlainen pohjasumma. Kyllä takaajat saa, mutta asunto on parempi hankkia silloin kun on pohjalla säästöjä jonkun verran.

  Eri asia on jos teillä on säästöjä asuntoa varten. Ja sinulla työt jatkuu vielä pitkään. Vaikka siinäkin on riskinsä, että jos sinulla ei vaikka vuoden päästä olekaan töitä ja miehesi opiskelee, niin onko silloin varaa edes maksaa omaa pois.

  Itse kannatan sitä, että asuntoa varten säästetään jonkun aikaa rahaa ja vasta sitten ostetaan asunto.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon kyl sanonu suoraan et Sami menee intin jälkee takas duunii, eikä mihinkää opiskelemaan? :D Ja ehkä mahollisesti jossain vaihees kouluttautuu ylemmäs ja ylemmäs, töiden ohella tietty. Samil on vakkaripaikka.

   Raha-asioista en oo tääl mitää maininnu, enkä aiokkaa. Tottakai kannattaa säästää! :) Meil on tosi tarkat suunnitelmat ja visiot kaikesta, joten tiedetää toimivamme oikein. Nyt vaa toivotaa, et saadaan se kämppä hihiii!

   Poista
  2. Luin itse uusiks tän postauksen, mut en tajunnu ihan täysin, siis te ostatte asunnon nyt valmiiksi ja kesään asti asutte viel vuokralla ? Vai siis ostatte vasta kesällä sen asunnon mikä on nyt myynnissä ?

   Poista
  3. Ööö siis tarkotus ois ostaa asunto sit kesällä. En siis tiiä, ostetaanko just tota kämppää, mut haluttais se ehdottomasti! Ei se kuitenkaa automaattisesti tarkota sitä, et me saatais se.

   Poista
  4. Aattelin vaan ku jos tota haluutte ni eiks siin oo sit sillee riski et se menee jollekki muulle. Toivottavasti saatte sen! :)

   Poista