Sivut

tiistai 26. maaliskuuta 2013

Kisu

Mä oon ehkä enemmän kissaihminen, koska meil on aina ollu kissa. Sami taas koiraihminen, koska niil on aina ollu koira. Se vaan menee niin. Aikoinaa käytii keskusteluu siit, et kumpi meille sit joskus tulee. Voitte varmaa arvata mitä mieltä molemmat oli. Nii, erimieltä tietty. Se ku ei oo ihan sama kumman ottaa, kissa ja koira on kuitenki niiiin eri juttu.


Mut viel meille ei tuu kumpaakaa, loppuvuodest tosin on jo ihan eri juttu ;) Onneks on kuitenki Samin ja niiden lande, mis on aina kissoi ja koirii. Samin enon koira kuoli täs vähä aika sit, mut nyt ne on hankkimas uutta, ehkä jopa kaksin kappalein. Niil on myös kaks kissaa. Sit Samin porukoil on koira, niinku myös Samin siskol ja sen poikaystäväl. Viime jouluna ku oltii kaikki tuol maalla, ni meno oli kyl kieltämättä aika hurjaa. Ens jouluu odotellessa...silloin meijän joukkoon oon liittyny luultavasti kolme uutta tyyppii.

Mut mitäs mieltä te ootte, kissa vai koira?

28 kommenttia:

 1. Meillä oli toi ihan sama tilanne ku päätettiin hankkii lemmikkieläin, mutta päädyttiin kissaan kun molemmat tekee vuorotyötä eikä olisi edes aikaa kissalle. Joten I WON! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarkotat vissii, ettei olis aikaa koiralle? :) Nii toi vuorotyö on kyl paha..varsinki jos molemmat tekee.

   Poista
  2. :D oho joo niin tarkotin. M tekee 2-vuorotyötä ja mä 3-vuorotyötä. Vapaapäiviäkin siunaantuu suhteellisen vähän niin se vähäinenkin vapaa-aika menis siihen et juoksis koiran kaa ees sun taassun eikä vois esim. töistä lähteä kahvelle kavereiden kanssa yms. :)

   Poista
  3. Jep, se koira kyl sitoo niiiin paljon. Mäki tykkään kieltämättä täst vapaudesta ja kissaki ois itsenäinen. Mut koira antaa taas niin paljo enemmän ja siihen muodostuu varmast ihan erilainen suhde.

   Poista
  4. Mä en oo ihan samaa mieltä siitä, että antaako koira enemmän kuin kissa. Se on niin kissasta kiinni minkälainen se on. Esim meijän Nemo tulee mahan päälle nukkumaan kun kattoo telkkaria, on ovella aina vastassa kun tulee kotiin ja nukkuu mein sängyssä yms :)

   Poista
  5. Totta tuokin. Meijän tahvo kissaki kaipaa sen vanhuuspäivillä (jo 15v)paljon hellyyttä ja huomioo. Ja kissatki oppii asioita. Yhteen aikaan kielsin siltä tulemisen mun huoneesee, koska kyllästyin kissankarvoihin sängyssä ja se oppi sen. En ois ikinä uskonu, et se seisoo ovella oottaen et annanko sille erikseen luvan tulla vai kiellänkö tulemasta. Se hittolainen ymmärs mua! :DD

   Mut niin, koirat on kuitenki fiksumpii ja aivan erilaisia. Enemmän meist riippuvaisii ja ne ymmärtää meit eleistä ja ilmeistäki. No mut niin, mielipide kullakin :)

   Poista
 2. Ite oon aina ollu koiraihmisiä ja haluan koiraa vieläkin tosi kovasti :) lemmikeitä meillä ei ole ollut kuin kani, mutta koiran ottaisin jos pitäisi päättää noiden kahden välillä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nythän teillä ois hyvä hetki koiralle, ku pienen lapsen kaa touhuu ja lenkkeilee, vaaai? ;)

   Poista
 3. Mä oon enemmän koiraihminen. Tykkään kyllä kissoistakin, mutta mun mielestä ne on jotenki arvaamattomia. Tuntuu, että aina saa pelätä et ne raapasee :D ehkä se johtuu vaan siitä, että en oo niiden kans niin paljo aikaa viettäny. Koen ne ehkä vähän tylsemmiks, koska niitä ei voi käyttää lenkillä ja ne on jotenkin epäsosiaalisempia kun koirat :D Haluisin kovasti jonkun lemmikin, mutta asuntoon ei saa ottaa. Enkä varmaan ees osais päättää, että kissa vai koira :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kissat on kyl kieltämättä välil tosi arvaamattomii ja onhan ne joo tylsempiiki ku koirat. Mut on ne silti tosi ihania :3 Kissat vaa on, ku taas koirienkaa pitää olla. Niis on se ero. Meijänkää asuntoo ei saa ottaa, harmillista :/

   Poista
 4. Kaunis on hän, joka seisoo auringonpaisteessa valkonen myssy päässä! :) <3

  VastaaPoista
 5. Kissoja kaks kappaletta löytyy täältä :) Oltiin yhtämieltä asiasta, vaikka hirmusesti myös koirista tykätään. Mut tosiaan elämäntapa on vähän sellanen vauhdikas, ni kissa oli sitte parempi valinta. Ja kaks ni sitte eivät joudu olee koskaan ihan yksin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa hyvältä :) Vaik en kyl itseasias ees tiedä tarviiks kissat välttis kaverii, tai onks ne jotenki surullisii jos ne on yksin? No ehkä kaksin on aina parempi ja kivempi ;)

   Poista
 6. Itse haluisin kilpikonnan tai mikropossun, mutta ei taida kumpaakaan koskaan tulla, sen sijaan meille toivottavasti ensi vuonna tulis ees se vauva :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No johan on!! Possuhan ois aika pähee. Voiskohan sitä viedä koirapuistoon? :DDD Toivottavasti tärppää, ku niin kovasti sitä haluut!<3

   Poista
 7. Tykkään molemmista hirveesti mutta kissa on meiän perheeseen ainakin parempi :) Ihana toi kuva susta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei, teil on se hassu kissa! Kiitti :)

   Poista
 8. Mä tykkään enemmän kissoista! Koiristakin tykkään, mutta pienistä sellasista. En tiiä mistä johtuu, mutta mä vaan jotenkin aina pelkään vähänkin isompia koiria hirveesti.. :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mul on kans aina ollu toi sama pelko isompii koirii kohtaan. Paitsi ei enää, ku on 'joutunu' olee sellasten kaa. Oon oikeestaa alkanu tykkääkki niistä :)

   Poista
 9. molemmat ♥ mut jos pakko valita ni ääneni menee kissalle sen helppouden vuoksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on hyvä perustelu. Näin nopeesti laskettuna kissat voitti äänillä 5-2. Mun lukijat taitaa olla enemmän kisujen ystäviä ;)

   Poista
 10. mitkäs kolme tyyppiä? :P paljastas ny väääähä! 3 rottaa, 2 koiraa ja kissa, kissa koira ja vauva... :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ahahaha :D No ne kaks tyyppii on ne kaks koiraa, jotka tulee sinne samin landelle ja se kolmas tyyppi on sit se meijän tuleva karvanen vauva, ei siis mikään ihmislapsi!

   Poista
 11. jaa että ne kaks! ajattelin että teille kahelle ois tulossa yhteensä kolme otusta :D

  VastaaPoista
 12. Hei vielä taas! :) Mulla ois sulle tunnustus blogissa. Käyhän kurkkaamassa ko kerkiät!

  VastaaPoista