Sivut

tiistai 12. helmikuuta 2013

Treenitaukoa

Huomasin tänää kuinka vaikeeta oli herätä aamulla salille, ku lepopäiviä oli kertyny jo neljä putkeen. Perjantaista sunnuntaihin en ollu maisemissa ja maanantaina nukuin aamutuntien ohi. Viikonlopusta oli vissii jääny jonku verran univelkaa, jonka vuoks olin kylmänviileesti painanu herätyskellon pois, vetäny peiton silmille ja jatkanu tyytyväisenä unia. Ja kuulkaas tänään se meinas toistua uudestaan! Joo painoin herätyskellon pois ja joo jatkoin uniani, mut heräsin kuitenki lopulta vaan 40 minuuttii ennen pumppii ja sit tuli kiire. Mut kerkesin. Ja onnistuin. Vaik helppoa se ei ollu. Aika jännä miten neljän päivän sluibailuputki vaikuttaa toho rytmiin.


Perse laiskistuu heti. Mukavuusalueelta poistuminen tuottaa ärsytyksen tunteita. Mut luojan kiitos, nyt tuntuu taas hyvältä. Ja ehkä ne kyykyt menee huomenna jo vähän alemmas. Nyt mä vaa hengailen himas mun ihanas ja pehmees kylpytakissa ja valmistaudun henkisesti töihin lähtöön. Täs on semmonen ärsyttävä 1h 45min, et pakko varmaa tehä jotain hyödyllistä eli siivota. 

- Jenna

4 kommenttia:

 1. Toi on totta, että "rutiini" kärsii mutta usein kroppa tykkää vaan hyvää ja jaksaa painaa taas ihan uudella energialla!!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä! Joo toivottavasti tää lähtis nyt taas hyvään malliin..meinaa syöminenki alkaa lipsumaan... nyt tiukkana! :)

   Poista
 2. Mikä toi ihana huppuaamutakkijokumikälieihanuus on?:D <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan vaan robinhoodin valikoimaa ;) Mut aikas kiva silti!

   Poista