Sivut

perjantai 8. helmikuuta 2013

Reissuun!

Mul on kokonaan vapaa viikonloppu. Samillakin on kokonaan vapaa viikonloppu. Ja senpä vuoksi me vaihetaan maisemaa! Ihanaa ♥  Käydään siis Lahes moikkaa parii mun kaverii ja viedää Lahti-Riikalle sänky. Nyt se raukka joutuu nukkuu sellasel parin sentin paksusel patjanpuoliskolla...me mennään ja pelastetaan se! Sen jälkeen matka jatkuu kohti Loviisaa eli mun kotikotiin, mis äiti asuu. Kelattii just Samin kaa, ettei se oo ollu siel kesän jälkee kertaakaan. Huh huh. Ennen siis tosiaan oltii siel melkein joka vklp, silloin siis ku opiskeltiin.. Ja sit viel käydää Porvoos moikkaa meijän vanhoi koulukavereita, joita tosiaan nähää ehkä pari kertaa vuoteen...enintään.


Ihana viikonloppu siis tulossa! Jos päästää tänää ajois lähtee, ni voi olla et shoppailen Lahesta jotain kivaaaa tai niin mä ainaki vähä suunnitelin tekeväni. Mut se lähteminen ei kuitenkaa oo tällä kertaa meistä musta kiinni, vaa autosta. Se sänky tarvii ison auton, joka sattuu olee viel käytössä muualla :) Täytyy varmaa silti alkaa pakkaa ja siivoo ja meikkaa ja kaikkee, ettei se sit kuitenkaa jäis musta kiinni hahaha :D Palailen tänne sit ison kuvapläjäyksen kaa, kuhan nyt eka kotiudun.

Kivaa viikonloppua kaikilleee!

4 kommenttia:

 1. Hauska ja ihana blogi sulla.
  Kiinostaisko seurata toisiammne?
  http://kaika85.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitti :) oon tosiaa nyt reissus ja puhelimen kaa tääl, ni käyn kurkkaa sun blogin ens viikolla ku pääsen koneelle.

   Poista
 2. Oi kuulostaa hyvältä! Rentoa viikonloppua sulle :)

  VastaaPoista