Sivut

perjantai 15. helmikuuta 2013

Ätshiu!

Moikka moi ja kivaa perjantaita kaikille! Eilenhän oli ystävänpäivä eli oikeesti rakastavaisten juhlapäivä, jota mä vietin tyttöporukassa nyyttäri meiningeillä iltaa istuen. Tarjolla siel oli kana-makaroni salaattii, minttusuklaa muffineja, mansikkarahkaa ja sit perus sipsii ja karkkii. Oli ihan mukavaa, vaik koko ajan sain olla pitelemäs nenäst kii, ku aivastutti. Mikään ei oo RAIVOSTUTTAVAMPAA, ku se ettei aivasus tuu! Eiks nii?! Muutenki kaks päivää on ollu pienesti heikko olo, ni enköhän mä tänää ookki sit aivastellu niiden molempien edestä...Hitto, jos nyt tuun kunnolla kipeeks. Nessut on jo kovassa käytössä ja koko viikonloppu pitäis jaksaa duunissa :/

Nyt voin vaa lämmöllä muistella viime vuoden ystävänpäivää, jota vietettii Samin kaa Thaimaassa. Se oli meijän vika ilta siellä ja juhlittiin Bangla Roadin hulinassa. Se oli kyl aika makeeta, ah.


Tais olla viikon vikat treenit tänä aamuna. Kipeenä ku ei kauheesti viittis hikoilla..mut nyt mun täytyyki jo kiiruhtaa syömää ja meikkaa ja sit töihin! :)

- Jenna

2 kommenttia:

  1. Pääsiski jonnekki lämpimään, kuten thaimaaseen! Kyllästyttää nii paljon tää suomen ilma :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivotaa et ens kesäst tulis superlämmin! Viime kesä ku oli mitä oli.. :D

      Poista