Sivut

keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Leipomista ja treeniä

Mul on ollu nyt kaks vapaapäivää ja nopeestihan ne taas meni. Tää mun terveellinen elämä koki jo etukäteis viikonlopun, ku emännöin tänää partylite kutsut ja toki herkuttelin sit niil tarjottavilla. Alotin leipoo eilen ja jatkoin tänään. 


Tarjosin cocktailtikkui (viinirypäleit, juustoo & salamimetwurstia), mansikkajäähdykkeit keksimurusilla, suolasii muffineit (kinkku, paprika, sipuli, salamimetwursti) ja cake popseja! Ylläolevis kuvis tosin esiintyy vaa ne muffinit ja kakkutikkarit. Voisin kirjottaa noist cake popseist vaik erillisen ohjeen, ku oli ne niin hyvii ja herkullisen näkösiäki :) Ootteks te leiponu sellasia? Tykkäsittekö? 

Treenitki on menny ihan kivasti. Maanantain kävin pumpissa piiiiiiitkäst aikaa. Sain lihakset aikaa hyvään jumiin eilen, jolloin en kyllä kyenny mihinkää jumppaan. Tyydyin 45min venyttelyyn ja 6km kävelyyn. Tänää reisis poltteli viel vähän, mut vatsapakaraan oli mentävä. Sillä se lähtee millä on tullukki! Ja nyt ei itseasias tunnu missään muualla ku pakaroissa. Jee :) Huomen ois taas paluu 'arkeen' ja se alkaa 45min kahvakuulatreenillä. 

Ps. En saanu mun vaatekaappei siivottuu näilläkään vapailla vaik lupasin itelleni. Hö. Välil tää saamattomuus ja epäjärjestelmällisyys oikeesti ajaa mut hulluuden partaalle....Vaik oli siit jotain hyötyyki, löysin paidan jota en oo käyttäny varmaa puoleen vuoteen, koska a) se on ollu piilossa kaiken takana ja b) siks unohtunut kokonaan.

- Jenna

14 kommenttia:

 1. ihanan selkeitä kuvia : ) ja kiva banneri!

  www.terhisuanto.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Ihanii juttui oot leiponu! Meillekki voit tulla leipoo! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai lohjalle? Venaa mä katon google mapsist miten pitkä matka sinne on...276 kilsaa, okei mä tuun heti ;)

   Poista
  2. Nonii hyvä aamu lenkki tost ohi mennen ;D

   Poista
  3. :DD Semmonen pien lämmittely ennen treeniä!

   Poista
 3. Resepti joo, kiitos ! :) Ja utelias kun olen, niin mikä paita? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitan sen täl viikolla :) ahahahaa et sä sitä tiedä tai tiedät, mut yks vanha. Itseasias tosi vanha. Mut löysin litistetyn pinon sellasii tiukkoi pitkähihasii ja puol pitkii, joita en oo käyttäny sataan vuoteen.

   Poista
 4. Voi miten ihania herkkuja kuvissa :P

  VastaaPoista
 5. mailman ihanin kynttilä, mistä toi on :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikä noista vikan kuvan kynttilöistä? Siin on kuitenki 9 kynttilää :)

   Poista