Sivut

tiistai 15. tammikuuta 2013

Ihana vapaapäivä

Tää viikko on aika rento, ku töihin täytyy mennä vaan kolmena päivänä!  Eilen se siis alotettiin vapaapäivällä, tänää oli duunia niinku huomen ja ylihuomenki, mut sit on koko viikonloppu vapaata. Kuinka siistiäää. Ja joka kolmas viikko on aina tällänen, pus. Eilen pyhitin jonkun verran aikaa blogien parissa ja hengailin vaa himassa. Kävin pienel lenkillä, otin ripsienpidennykset taas kuukausien tauon jälkee ja kävin nimppari kahvituksilla. Sain virheellisen pysäköinti ilmotuksen ja maistelin ekaa kertaa cakepopseja. Lyöttäydyin telkun ääreen ja kattelin salkkarit plus iholla systeemit tauoilta palattuaan. Semmonen rennon rempseä viikon alku <3

...ja sitten kuvia niistä:
Mä en tienny, et voi saada sakottomiaki huomautuksia pysäköimisestä. Yleensä oon saanu joko sakkosakon tai jonkun kärttysen valittajan mielenosotustekstin, mut en tämmöstä virallista huomautusta. En toki valita, olinhan mä nyt älyttömän helpottunu, ettei sielt kilahtanu sitä nelkyteurosta! Ois tullu meinaa ripsienlaitto astetta kalliimmaks, haha. Vaik ei se 25e näist ripsist mikää järkyttävä summa oo pulittaa.. Nii ja joku kuitenki kysyy, et mikä toi viides kuva oikee on. Se on mun hieno mainokseen kääritty nimpparilahjapaketti tietenki! Ekologista, simppeliä ja toimivaa. Siinä yks vinkki miten hyödyntää ilmaisjakelun roskapostia ;)

Puhuin siis nyt maanantaista vaik mennääki tiistaissa ja reilu puolen tunnin pääst jo keskiviikossa. Mut hitto ku me mennää niin hemmetin lujaa eteenpäin, ettei peräs meinaa pysyy. Eli nyt nukkuumaan, et jaksaa aamul aikasin herätä vatsapakaraan. Aamujumpista onki jo aikaaa.... 

Öitä 

10 kommenttia:

 1. Ihanat ripset! Ikävä omia ripsipidennyksiä :(

  http://itsyourstoryy.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Onhan nää aika kivat, ku omat ripset on tosi vaaleet ja lyhyet. Mut en kyl pitkäjatkosesti pysty näitä pitämään, ku omatki ripset lähtee siin samalla sit :D

   Poista
 2. Sounds good! :) sulle ripset sopii ihan nätisti, vaikka pidänkin peukkuja omien ripsien puolesta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Mä en oo päässy oikee mihinkää kunnon mielipiteeseen kummin on parempi. Tai siis parempi tietysti ilman, mut kivempi näin! Viime vuonna otin ekaa kertaa ja pidin muutaman kuukauen. Sit kasvattelin omia takasin ja nyt otin taas ;) Onhan se aika rumannäköstä, jos niit ei huolla tarpeeks usein. Ehkä kamalinta ikinä.

   Poista
 3. Itse oon kylmästi sitä mieltä, että ripset on typerin asia maailmassa pulittaa 25e :). Eri asia on jos on oikeesti olemattomat ripset. Ja ei megapitkät ja tuuheetkaan ripset enää oo kauniit. Jokainen silti tyylillään :)

  Ei sit pahal ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jokaisella mielipiteensä :) Onhan se oikeesti turhaa, muttei mitään maailman turhinta haha ;) Ja musta 25e ripsistä ei oo paha juttu ollenkaan, varsinki ku ne on niin ihanat ja helpot!

   En tietenkää pahastu, jokainen päättää mihin rahansa pistää :)

   Poista
 4. Nii juu ja toi paketti on kyl hieno, luulin et se on kirja :D. Mut siit hei sais aika kivan kannen kirjaan, Hynysen kirjaan.

  VastaaPoista
 5. mistä ripset noin halvalla sait? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yks tuttu tekee niit tol hinnalla mun mielest kaikille lappeenrannassa :)

   Poista